Прочитај ми чланак

НАМИРНИЦЕ КОЈЕ УНИШТАВАЈУ РАК У КОРЕНУ! Што пре почните да их једете, то боље!

0

Ове намирнице можете купити у било ком супермаркету, а могу нас сачувати од даљег развоја рака!

1. Авокадо

Главни састојак авокада је глутатион који снажно дјелује у борби против радикала рака који окупирају цијело тијело и спречава да тијело упија масти.

2. Броколи

Броколи је користан у борби рака дебелог црева. Зелено поврће ослобађа јединствено средство за борбу против рака који претвара продуктивни естроген и естроген, који ће смањити ризик од рака.

3. Шаргарепа

Одлична је у борби против рака дојке, бешике, језика, плућа, стомака и простате.

4. Чили

Љекари кажу да ове врсте паприка чине чуда у борби против рака. Иако највероватније мислите да ваше тијело гори када поједете само једну паприку, оне су јако здраве.

5.Кељ, карфиол, прокељ и купус

Ово поврће је изузетно корисна у борби против многих врста рака, а посебно против рака простате. Такође сречавају да се рак шири уколико га већ имате.

6. Смокве

Ово слатко воће може сачувати вам живот. Јапански истраживачи открили су да смоква садржи бензалдехид који смањује тумор.

7. Бијели лук

Ова биљка је одлична за ојачавање имунитета, тако да спријечава ширење рака јер ће се тијело са јачим имунитетом ефикасније борити са раком. Ову намирницу сваки обољели мора уносити.

8. Грејпфрут

Познат је као одлична намирница за пречишћавање организма, захваљујући својој киселости. Такође је одличан у борби против рака дојке.

9. Црно грожђе

Једно од најефикаснијег воћа у борби против рака. Ово сочно воће убија канцерогене ензиме. Ово је још једна намирница коју сваки обољели од рака мора конзумирати.

10. Печурке

Лектин који печурке садрже опколиће ћелије рака и спречити његово ширење на друге дијелове тијела. Можете их спремати у комбинацији са бијелим луком и видјећете колико ћете се боље осјећати.

11. Лимун и наранџе

Лимун и поморанџе стимулишу лимфоците у борби против рака. Исцједите лимун или наранџе и здраво започните дан.

12. Чајеви

Јесте ли знали да чај игра важну улогу у борби против рака? Он заправо дјелује као чувар против ћелија рака и успорова њихов раст и ширење.

13. Коштуњаво воће

Коштуњаво воће је одлично, посебно у борби против рака простате.

14. Парадајз

Парадајз не само да се бори против ћелија рака, већ и исцјељује оштећене ћелије захваљући витамину Ц.