Прочитај ми чланак

УЖAС У БЕОГРАДУ: Побеснели возач после свађе претукао девојку

0

Свакодневне гужве у градском превозу изазивају све већу нервозу грађана, која понекад ескалира и у физички обрачун, као што се то десило данас на линији 56.

На станици ове линије градског превоза на Петловом брду, најпре је дошло до оштре расправе између нервозне девојке која је, по свему судећи, каснила на посао због ретких аутобуса, и возача. Свађа је затим прерасла у физички обрачун, у ком је, према изјавама сведока са друштвених мрежа, дебљи крај извукла девојка.   

Она се најпре пожалила возачу и питала га зашто није било претходних пет аутобуса, а онда је затражила број телефона на који може да се жали. Возач ју је међутим игнорисао, узео своју шољу кафе и изашао из аутобуса, говорећи да неће да вози, уз успутне грубе псовке. Такво понашање је још више изнервирало девојку, која је, видно узнемирена, такође почела да га вређа и псује.

Он се тада враћа у аутобус, хвата је обема рукама и избацује из возила.  

Ово је још један од инцидената који се често дешавају у градском превозу, а снимак почетка сукоба који је објављен на фејсбук страници Уживо из београдских трамваја и бусева погледајте у видео горе.

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Миленко Васојевић криминални инспектор за крађе, сексуалне деликте, сузбијање наркоманије …. У емисији се говорило о српском поџемљу, српским навијачима и ко контролише српску мафију.

У емисији гост је причао и о спрези подземља са јавним личностима и управама спортских друштава и клубова (00:48:00), о полицијским синдикатима и раду полиције (00:50:00), о женама полицајцима (00:56:00); и о томе да ли је савез нарко дилера са корумпираним полицајцем најјача мафија у Србији (00:58:00),. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.