НА HELLOWEEN УХАПШЕНА 4 ЗАГРЕПЧАНИНА маскирана у Младића,Караџића, Аркана и Слобу!

11

Четворица младића синоћ су приведена у Загребу због наводног распиривања верске и националне мржње. Млади Загрепчани су прославили ноћ вештица обучени у костиме са ликовима Ратка Младића, Радована Караџића, Аркана и Слободана Милошевића. Ухапшени су на главном загребачком тргу бана Јелачића, након пријаве грађана.

Франо Хорват, један од четворице приведених младића који је желео да остане анониман, за Зицер је изјавио да је њихово хапшење доказ идиотизма модерне Хрватске.

– Хрватски сустав је глуп и фашистички. Не би ме изненадило да сљедеће године ухите све нас који прослављамо Хеллоwеен због костима вјештица на захтјев неког бискупа и да нас изведу на инквизицијски суд. – објашњава Франо.

– Хтјели смо се само нашалити побогу, сва четворица смо Загрепчани тј. Хрвати. Видјели смо да је враг однио шалу када нас је један матори усташа, за кога смо испрва мислили да је костимирани учесник прославеHelloween-a , повијао бајонетом по Јелачића плацу. Срећом по нас те смо ухићени, јер до краја нас је нетко могао убити.- закључио је Франо.

Како хрватски медији наводе, четири младића су пијана певала четничке песме и махале српском заставом у сред Загреба што је недопустива националистичка провокација. Мада наш саговорник тврди да су сва четворица Хрвати и да је ово била само оригинална костимирана прослава Helloween-a, нико у хрватским медијима то не помиње.

 • Pravedni Srbin

  Noć veštica je samo po sebi satanistički praznik ,gde se veličaju i slave spodobe!!!Mio smo imali nešto slično,koliko se sećam bela nedelja ili slično ali je to hvala bogu satreto u našem narodu!!!

 • Србин

  Свој четворици горе наведеној, усташе требају да подигну споменик у сред Загреба! За последњу тројицу је јасно зашто а за првог ћу појаснити. Уз сво дужно поштовање за Генерала Младића као четитог и храброг човјека, и њему требају подићи споменик, јер је као први човјек војске Републике Српске требао и морао спријечити трговину са непријатељем, ратно профитерство које је у вријеме рата било на запањујућем нивоу. Затим, чињеница да се ВРС није умијешала у одбрану Западне Славоније, дозволила пад Купреса, Гламоча, Грахова, Дрвара.. што је онемогућило одбрану Репбулике Српске Крајине, говори о томе да Генерал Младић ипак није био достојан функције на којој се нашао. Гажење четничких кокарди на почетку рата је такође једна велика мрља на његовом лицу.

  • Tony Iommi

   El si siguran za navodno gaženje kokardi?

  • Србин

   Провјерено из неколико извора а један од њих је из прве руке. То је наравно било на самом почетку рата. Касније је војска масовно бацала петокраке и стављала тробојнице или кокарде.

  • Tony Iommi

   Možda je hteo da mu vojska ne postane paravojska? Ali, verovatno je promenio mišljenje. Valjda je nacionalista…

  • Gen

   Ne znam za gazenje kokardi,ali sigurno je da nije hteo da skine crvenu zvezdu petoktaku sa glave!Zacudjujuce je kako su se najvece komunjare preko noci setili da su Srbi i oni se nazivaju patriotama,a oni koji su oduvek zeleli da budu samo Srbi i kao takvi su posle 2.Svetskog Rata emigrirali u Ameriku,jer nisu hteli da sluze brozu,danas najveci izdajnici?!

  • Tony Iommi

   Možda se kasnije, u toku rata, predomislio. Ipak je branio Srbe. A tu petokraku je nosio verovatno jer nije hteo da prizna raspad SFRJ i jer je bio oficir te države. E sad, to je neka moja interpretacija. Ko zna dal je tačna…

 • Миодраг

  Ови су толико луди да им треба дати азил у Србији. :)

  • HRVACKI KRALJ KRELE IV

   baš tako…dobro je da su imali rupe za oči, da skontaju da kad treba da beže, jer inače ne bi ni videli onog sa bajonetom :-)))

 • Aljeka

  Ви сте свакако већи Срби од мене. Што није тешко.

 • Спира

  хохохо то што се клањају сатани нема везе