Прочитај ми чланак

„ГОРИ МУ ПОД НОГАМА“: Ђукановића, због Подгорице, хвата паника!

0

Лидер Демократске партије социјалиста затражио од подгоричког одбора своје странке да појача рад пошто је процењено да је ДПС у заостатку од 5 до 7 хиљада гласова у односу на опозицију, пишу „Вечерње новости” у броју за понедељак, 30. 0отобар 2017.г.

Овај београдски лист наводи даје губљење позиција у главном граду ЦГ подигло на ноге врх владајуће странке, те да је на састанку општинског одбора Мило Ђукановићзатражио хитно буђење активиста и сви оних који управљају Подгорицом.


Новости
даље пишу да је наводно због података да владајући ДПС заостаје у највећем црногорском граду за опозицијом за од 5 до седам хиљада гласова, што је за црногорске прилике готово немогуће достићи био попрично бесан Ђукановић, те да је наложио да у „спасавању“ Подгорице буде укључен цео државни тим (премијер Душко Марковић, актуални градоначелник, Славољуб Стијепови, министри и други високи чиновници)

Лидеру ДПС-а по својој прилици дојадили су стари кадрови, па је затражио од страначког рукодство у Подгорици зато подмлађивање:

„Одбор главног града треба подмладити и убацити што више младих људи. Само тако можемо бити конкуретни и освежити своји политичку понуду„ казао је Наводно Мило Ђукановић на поменутом састанку, а преносе „Вечерње новости”.

Иначе, после губитка Котора, Будве, Херцег  Новог, Плужина и Берана, социјалистима Ђукановића гори под ногама и на Цетињу, Мојковцу и Плужинама где ће се такође одржати локални избори.