Прочитај ми чланак

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА НАВИЈАЧЕ КЛИПЕРСА: Тео се враћа на паркет већ…

0

Повреда стопала Милоша Теодосића такве је природе да чак ни после детаљног прегледа доктори Лос Анђелес Клиперса се нису усудили да прогнозирају колико дуго би српски кошаркаш могао да одсуствује са терена.

Уместо њих то су урадили новинари који су предвиђали паузу до јануара, а неки су ишли толико далеко да су тврдили да је могуће да се Теодосић неће враћати на паркет до краја сезоне.

Међутим, како сазнаје портал Мондо опоравак би требало да краје далеко краће па би почетком децембра Теодосић могао поново да заигра за Клиперсе.

– Милош ће мировати три недеље, а на терену би требало да се нађе за отприлике пет недеља – казао је за Мондо извор близак капитену репрезентације Србије.

Оно што је извесно је да клуб из Лос Анђелеса неће форсирати Теодосића да заигра док се потпуно не опорави како не би ризиковао да повреда буде обновљена са претњом да постане хрончна.

– Тешко је сада одредити датум када ће Милош заиграти, јер нико не може тачно да претпостави колико ће му бити потребно да уђе у форму. Некада то иде брже, некада спорије, јер специфичност повреде захтева строго мировање због чега он не може никакве вежбе да ради- објаснио је неименовани извор.