Прочитај ми чланак

УДРУЖЕЊЕ СВЕТИ САВА за СРБИН ИНФО: Нарко лоби хоће да уништи поштеног инспектора

0

Хапшење полицајца Милана Куљанина је хајка од стране криминалаца и криминалних група у полицији, која за циљ има да уклони једног од највећих бораца против наркоманије у Србији.

Ово за наш портал тврде из Удружења грађана Свети Сава из Лазаревца, који се већ годинама успешно боре да искорене наркоманију са домаћих улица.

Вест да је под оптужбом да је део организоване криминалне групе за производњу и продају оружја ухапшен полицајац Милан Куљанин, узнемирила је чланове лазаревачког удружења, али и све грађане Лазаревца).

– Милан Куљанин нема везе са том причом. Он је поштен човек. У питању је освета нарко дилера и њихових помагача из полиције. Свима који су радили на Милановој позицији је до сада начињена нека штета или су пребачени на лошије место. Тек сада нико неће смети да дође на његово место и упусти се у борбу против нарко картела – истичу у удружењу.

По њиховом мишљењу, реч је о спрези криминала и полиције, са циљем да се против часних људи и врхунских професионалаца монтирају лажни процеси.

– Пре свега је реч о освети, јер је Милан, као што смо рекли, пуно допринео да се са наших улица склони дрога. Наравно, ово је и порука сваком будућем инспектору који хоће да буде частан – наглашава председник Удружења Свети Сава.

– Довољно је само да се упореди његово имовно стање са стањем многих других полицајаца. Миланов једини грех је тај што је поседовао пушку, коју је планирао да пријави до априла, када је и рок за пријаву личног наоружања. То им је послужило за монтирање срамног процеса.

Због свега наведеног, како кажу у Удружењу Свети Сава, удружењу од којег се највише боје нарко дилери широм Србије, најављено је потписивање петиције за ослобађење инспектора Милана Куљанина, који је током свог полицијског рада стрпао многе дилере иза решетака.

Хапшење полицајца Милана Куљанина је хајка од стране криминалаца и криминалних група у полицији, која за циљ има да уклони једног од највећих бораца против “наркотика“ => (наркоманије) у Србији. 

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Миленко Васојевић криминални инспектор за крађе, сексуалне деликте, сузбијање наркоманије …. У емисији се говорило о српском поџемљу, српским навијачима и ко контролише српску мафију.

У емисији гост је причао и о спрези подземља са јавним личностима и управама спортских друштава и клубова (00:48:00), о полицијским синдикатима и раду полиције (00:50:00), о женама полицајцима (00:56:00); и о томе да ли је савез нарко дилера са корумпираним полицајцем најјача мафија у Србији (00:58:00),. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.