Прочитај ми чланак

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ: Доживотна робија за убице деце и трудница!

0

„Синдикат Запослених Полиције подржава иницијативу Фондације Тијане Јурић да се у Кривични законик уведе нова санкција која би заменила постојаћу максималну казну од 30 до 40 година за починиоце најтежих облика тешких кривичних дела за убиство деце, малолетника и трудне жене, казна доживотног затвора, стоји у саопштењу овог полицијског синдиката.

Због тога руководство Синдиката Запослених Полиције даје пуну подршку иницијативи Фондације Тијане Јурић и позива све запослене у Министарству унутрашњих послова, запослене у осталим министарствима, све грађане да потпишу петицију како би се закон што хитније усвојио.

„Синдикат Запослених Полиције позива Владу РС и све надлежне институције у РС да што хитније прихвате иницијативу Фондације Тијане Јурић и за убиства деце, малолетника и трудних жена Кривичним закоником предвиде казну доживотног затвора.

Руководство Синдиката Запослених Полиције позива све медије да подрже иницијативу Фондације Тијане Јурић и тако заједно заштитимо живот немоћних да се одбране од насилника, нашу децу, малолетнике и трудне жене”, закључује се на крају у овом саопштењу полицијске синдикалне организациј, којег потписује њен председник Дејан Ђукић.

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Миленко Васојевић криминални инспектор за крађе, сексуалне деликте, сузбијање наркоманије …. У емисији се говорило о српском поџемљу, српским навијачима и ко контролише српску мафију.

У емисији гост је причао и о спрези подземља са јавним личностима и управама спортских друштава и клубова (00:48:00), о полицијским синдикатима и раду полиције (00:50:00), о женама полицајцима (00:56:00); и о томе да ли је савез нарко дилера са корумпираним полицајцем најјача мафија у Србији (00:58:00),. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.