Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ! YouTube цензурисао интервју с Дејаном Петром и пре приказивања!

0

Погледајте зашто је YouTube укинуо монетизацију на овој емисији у време док је била SHEDULOVANA... Продукција HelmCast жалила се и емисија је сада пред вама !

Дејан Петар Златановић главни и одговорни уредник портала „Србин инфо” и уредник продукције „Центра” на почетку емисији за HelmCast говорио је да га је његов лични проблем, као особе са инвалидитетом, натерао да помаже и другима, те да не треба да будемо себичини мислећи само на личне проблеме

Уредник Србин.инфо се током емисије освртао и на политичке проблеме. Он је изнео став да и политичари морају обавезно да имају психолошки преглед да би се утврдило да ли су подобни за вођење државе. У том контексту је изнео тврдњу да је ненормално да председник Србије, Александар Вучић мисли да је у вези сваке ствари или проблома у свему у праву, те је подсетио да је први човек напредњака убеђивао и рођену мајку, гостијући код Миломира Марића у Ћирилици, док га је гледало милион гледаоца, са колико је кила рођен.

Такође он је говорио и о томе како су бившем председнику Србије, Томиславу Николићу, политичка странку СНС стварили из Енглеске, те да је због тога доведен да врши врховну власт у српској држави.

Током емисије било је речи да у стварности Велика Албанија дефакто већ постоји и да она функционише, а да Албанце са Косова и Метохије највише, од свих српских градова интересује Београд, када је у питању улагање у српске некретнине.

Такође, гост се осврнуо на проблем нестанка деце из породилиштва наводећи конкретне примере како су српска деца завршвала код Косовских Албанаца.

Дејан Петар је доста причао и о историји указујући да српско-руски односи су увек били јаки и да је Русија у тешким временима увек помагале Србе, и да нема места у Србији где руски војник или човек није оставио своје кости борећи се за слободу српског народа и Србије.

Уредник медијске куће „Центар” је у разговору са водитељем, HelmCast, Миодрагом Мишком Станковићем подвукао је да Српаска Православна Цркваду треба да буде духовни пастир свога народа, а не да неке ствари прећуткују, као што су ријалити емисије, геј пропаганда и Бела куга, која хара због огромне распрострањености абортуса у српским земљама.

У вези скарадних ријалитија је изнео свој став, на основу свог професионалног медијскохг искуства, да се много манипулише кад се кажу да се то једино добро продаје, већ да су уствари топле људске приче далеко јаче читају, слушају и гледају, наводећи пример дечака који је помагао свом непокретном повређеном оцу око кућних послова, те да је то било много пута читаније од било које црне хронике.

На крају Златановић је изнео своје залагањеда да се поднесу тужбу против људи који раде у радиодифузној агенцији, данашњем РЕМ- у, због пуштања ријалитија и скарадних програма на националним телевизијама током целог дана.

А шта је још рекао у интервју, Дејан Петар Златановић, можете погледати у видеу горе, у продукцији медијске куће HelmCast .