Прочитај ми чланак

ЖЕЉКО (ТВ ПИНК): Србија је пристојна земља и врло брзо ће бити чланица ЕУ

0

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић позвао је вечерас Драгана Ђиласа да каже ко му прети хапшењем, уколико буде кандидат за градоначелника Београда, и обећао да ће "100 пута то емитовати, под условом да је истина".

“Срам те било и да поновим срам те било срамото једна лажовска, кажи мени ко ти прети и ја ћу то емитовати 100 пута под условом да је истина и да није још једна твоја патолошка старовременска измишљотина”, поручио је Митровић Драгану Ђиласу.

Митровић у Отвореном писму Ђиласу приписује да Србију и даље гледа у „ретровизору прошлости“ и тврди да она више „није брлог и ћумез“ препун „маркетиншке корупције“.

„То што сам те последњи пут слушао уживо у Бокељки на Вучићевом канабету, пре тачно три године, где јефтино нудиш себе и своје услуге, мени лично је било мучно“, наводи Митровић, који сматра да је Ђилас био „вероватно најлошији градоначелник у историји Србије“.

“Tи си тај који није приметио да је Србија у међувремену постала пристојна земља која це врло брзо бити чланица ЕУ , која се више не стиди пред међународном заједницом, која више нема проблема са буџетом, која подиже и плате и пензије, која не краде грађане на обарању курса динара, која је спустила стопу незапослености која је решила спољнотрговински дебаланс, која инвестира у себе и своје грађане, која је подједнако поштована и у Америци и Русији и Кини и Немачкој и Турској али и у Албaнији и Босни. Ти си тај који никада није имао ни политику, ни идеологију“, тврди Митровић.

„То те и чини нервозним“, указује Митровић и закључује да Ђилас „измишља некаква хапшења“.