Прочитај ми чланак

ЗАОБИЂИТЕ ЦЕНТАР БГ У ЧЕТВРТАК, затвориће улице због марша

0

Београд -- Саобраћај у улицама Краља Милана, Теразије и Коларчева биће обустављен у четвртак од 9-14х због манифестације којом ће бити обележен Дан ослобођења Београда.

Биће измењене и трасе на појединим линијама градског превоза, саопштио је Беоинфо.

Foto: Thinkstock

У 9.45 х, у Старом двору (Драгослава Јовановића 2), поводом обележавања 73. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату, председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић примиће представнике Субнора Београда.

Програм обележавања ослобођења Београда наставиће се извођењем Меморијалног марша под називом „Кораком слободе“, саопштено је из градске управе.

Због затварања улица аутобуси 21А, 22А и 29А саобраћати трасом: Студентски трг–Васе Чарапића–Трг републике-Македонска–Дечанска–Трг Николе Пашића–Булевар краља Александра–Београдска–Његошева–Курсулина–Макензијева и даље редовним трасама.

Аутобуси са линије 24 саобраћаће, у оба смера трасом: Трг републике–Македонска–Дечанска–Булевар краља Александра (Београдска–Краља Милутина у супротном смеру) и даље редовним трасама. Аутобуси 26, 37 и 44 саобраћаће у оба смера трасом: Трг републике-Македонска–Дечанска–Булевар краља Александра и даље редовним трасама. Аутобуси са линије 37 и 44, у смеру ка периферији, користиће стајалиште „Трг републике“ са линијама 24 и 26. Аутобуси са линије 27, у смеру ка Тргу републике, саобраћаће трасом: Булевар краља Александра–Дечанска–Македонска–Трг републике. Аутобуси са линије 31 у оба смера трасом: Студентски трг–Трг републике -Македонска-Дечанска–Булевар краља Александра–Кнеза Милоша–Немањина–Славија и даље редовним трасама. Аутобуси са линија 21А, 22А и 29А ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, као и привремено стајалиште „Макензијева 1“ у смеру ка Тргу републике у Курсулиној улици испред броја 14.