Прочитај ми чланак

ПРЕОКРЕТ: Муслин вечерас гледа Сергеја Милинковића Савића!

0

Да ли је дошло коначно време да се отопле односи између селектора Србије Славољуба Муслина и једнод од наших најбољих играча Сергеја Милинковића Савића? Према писању Блица - јесте.

Кормилар Орлова биће вечерас на стадиону Нице и уживо посматрати дуел домаћег клуба и Лација, у оквиру трећег кола Лига Европе. Разлог је сасвим јасан: Муслин жели да на делу види универзалног везисту и овом тренутку најскупљег играча Србије.

Блиц пише да је ово велики помак у односу двеју страна, пошто је добро познато да је кормилар Орлова током квалификација за Мундијал упорно игнорисао сјајне партије Сергеја Милинковића Савића.

И поред тога што није осетио барут квалификационих борби, бројни стручњаци сматрају да је СМС преко потребан Србији за искушења на Мундијалу у Русији.

После пласмана на Првенство Света Србију током новембра очекују две пријатељске утакмице. Биће то идеалан термин да Славољуб Муслин позове Милинковића-Савића и почне да га уклапа у систем игре репрезентације Србије.

Без обзира какав Сергеј остави утисак вечерас Муслин је сигурно упознат са чињеницом да је Италија полудела за снажним Србином. Лацио је недавно обелоданио да на столу има понуду тешку 70 милиона евра за Сергеја Милинковића Савића.