Прочитај ми чланак

МАГИЈА НА ТЕРЕНУ – Теодосић дебитује за Клиперсе

0

Милош Теодосић дебитоваће у ноћи између четвртка и петка за Лос Анђелес Клиперсе који играју са градским ривалом Лос Анђелес Лејкерсима.

Српски плејмејкер показао је у предсезони само знаке онога што се очекује од њега да ради у дресу Клиперса.

Теодосић је одлично сарађивао са Блејком Грифином и Диандре Џорданом, са којима ће највише и проводити времена на терену.

У већини предсезонских мечева Тео је био стартер, а то се очекује и у наредној ноћи када ћемо гледати дуел њега и младог Лонза Бола, око којег се подигла велика прашина у НБА лиги.

МОЗЗАРТ кладионица избацила је већ понуду за све играче, граница на Теодосића је 7.5 поена (квота 1.85), а све остале границе на играче можете видети на МОЗЗАРТ.

Поред овог меча, љубитељи НБА кошарке ишчекиваће и дуел између Оклахоме и Њујорка, када ћемо видети нову велику тројку Тандера и млад састав Никса.

Кармело Ентони и Пол Џорџ по први пут ће одиграти званичну утакмицу за Оклахому, која ове сезоне има велике амбиције. Такође, Мело је претходних седам сезона провео у Њујорку, па ће ово бити посебна утакмица за њега.

Са друге стране, састав Никса је доста млад, које ће предводити Кристапс Порзингис од којег се очекује да постане лидер овог тома.

Поред ова два меча, на програму је и дуел између Торонто Репторса и Чикаго Булса.