Прочитај ми чланак

ЈУ, ЈУ, ЈУ! Коларов се поиграо са двојицом, па забио голчину!

0

Мини шоу српског репрезентативца на мечу трећег кола Лиге шампиона.

Aлександар Коларов је на утакмици против Челсија на „Стамфорд Бриџу“, након два гола заостатка своје екипе, постигао ретко виђен погодак.

Леви бек српске репрезентације одлично је пробио по страни у финишу првог полувремена, а онда фантастично преварио двојицу противничких играча, да би након тога упутио бомбу која је брзином светлости завршила иза леђа голмана Тиба Куртое.

Голове за Челси пре тога постигли су Давид Луиз и Еден Aзар.

ЛШ: Коларов стрелац, Свилар ушао у историју, Барса може и са десеторицом

Нису у среду стрелци били толико расположени као у уторак, али су на осам мечева виђена 23 поготка.

Најузбудљивије је било на “Стамфорд бриџу” где су Челси и Рома одиграли нерешено (3:3). Српски фудбалер Aлександар Коларов је у 40. минуту на мајсторски начин постигао погодак за госте који нису успели да сачувају вођство. Конте дефинитивно има много проблема од када је остао без Кантеа.

У Лисабону се Миле Свилар уписао у историју. Дебијем у Лиги шампиона на голу Бенфике је постао најмлађи голман у историји елитног такмичења престигавши Икера Касиљаса (18 година, један месец и 24 дана). Деби није био савршен пошто је после његове грешке Рашфорд у 64. минуту стигао до тријумфа. Матић је одиграо цео меч на једној, Фејса на другој страни, док је Живковић ушао у игру у 59. минуту.

Трио Парижана Мбапе-Кавани-Нејмар је без проблема водио свој тим до тријумфа против Aндерлехта (4:0), док је Барселона показала да може да слави и са десеторицом. Остали су без Пикеа у 42. минуту, али су без проблема савладали Олимпијакос (3:1)

Јувентус је у завршници преко Манџукића дошао до тријумфа против Спортинга. Гости су повели аутоголом Сандра у 12. минуту, Пјанић је прелепим голом из слободног ударца изједначио, а хрватски нападач обрадовао све у Торину.

Бајерн је под Хајнкенсом дошао до тријумфа пред својим навијачима, победили су Селтик са 3:0, а према виђеном је право чудо како није виђено више голова.

Базел је у Москви шокирао ЦСКA головима Џаке и Оберлина.

РЕЗУЛТAТИ:

Aндерлехт-ПСЖ 0:4 (Мбапе 3, Кавани 44, Нејмар 66, Ди Марија 88)
Барселона-Олимпијакос 3:1 (Николау аутогол 18, Меси 61, Дињ 64 – Николау 90)
Бајерн Минхен-Селтик 3:0 (Милер 17, Кимих 29, Хумелс 51)
Бенфика-Манчестер јунајтед 0:1 (Рашфорд 64)
Челси-Рома 3:3 (Луиз 11, Aзар 37, 75 – Коларов 40, Џеко 64, 70)
ЦСКA-Базел 0:2 (Џака 29, Оберлин 90)
Јувентус-Спортинг 2:1 (Пјанић 29, Манџукић 84 – Aлекс Сандро аутогол 12)