Прочитај ми чланак

АЛА ЋЕ ДА ПРШТИ, ових 11 Звездиних ратника вечерас нападају Арсенал!

0

Најјачи састав очекујемо од Владана Милојевића.

Црвена звезда вечерас игра трећу утакмицу у оквиру групне фазе Лиге Европе, тим Владана Милојевића након два кола има 4 бода и немамо сумњу колико би победа у вечерашњем дуелу била значајна за наш најтрофејнији клуб.

Стадион „Рајко Митић“ ће бити крцат, долази и 1000 навијача Арсенала, атмосфера ће бити права фудбалска и нема сумња да сваки љубитељ фудбала једва чека овакве утакмице.

Постављало се питање у каквом ће саставу почети Црвена звезда, пошто је Гелор Канга имао малих проблема са повредом, али ће он сигурно почети утакмицу против Арсенала.

Борјан ће бити на голу, у задњој линији ће бити уигран тим, Стојковић, Савић, Ле Талек и Родић, задњи везни такође уигран тандем, Крстичић и Доналд, испред њих ће бити Радоњић, Срнић и Канга, док ће у нападу бити Ричмонд Боаћи.

Дакле, можда и најјачи састав Црвене звезде у овом тренутку, шансу ће сигурно добити и Александар Пешић, велику шансу за то има и Марко Гобељић.

Са друге стране, Венгер ће комбиновати, у саставу ће од првотимаца бити сигурно Петер Чех, који је пошао са тимом, а Дебуши ће почети по први пут ове сезоне. Волкот и Жиру су сигурни у нападу, а још један који је сигуран за меч са Звездом јесте и Џек Вилшир.