Прочитај ми чланак

ЖЕСТОКИ ОБРАЧУНИ На снимању серије „Срећни људи“ њих две су биле у великој свађи

0

Серију "Срећни људи" пратиле су многе контроверзе, многи глумци су је напустили због малих хонорара, али било је великих проблема и иза сцене.

Наиме, по глумачким кулоарима се и данас препричавају свађе Еве Рас и Жиже Стојановић која тренутно учествује у риалитију „Задруга“. Њих две су се толико свађале да је Жижа, како се спекулише, у једном тренутку тражила да Ева напусти серију, те ју је болело што је чувена Смиљка далеко популарније од Цане фонтане.

Упркос Жижиној жељи Ева Рас је остала у серији, али су је многи напустили и то због пара.

Дубравка Мијатовић серију „Срећни људи” напустила је због малог хонорара и како је тада рекла „улоге која је почела да се претвара у прави хаос”. Тања Бошковић је серију напустила готово у исто време, такође због малог хонорара. Она се чак и пожалила свом партнеру из серије Десимиру Станојевићу да док оде до пијаце инфлација „поједе” цео хонорар.

Драган Јовановић, који је тумачио улогу Лунета Шћекића је серију напустио тако што је у договору са сценаристом одлучио да се његов лик повуче из серије тако што ће отићи у завичај да се запосли. Разлог Јовановићевог одласка такође је било мали хонорар.