Прочитај ми чланак

ГЛАВОБОЉА ЗА МИЛОЈЕВИЋА – Петорица ван строја за Арсенал?

0

Арсенал дочекује утакмицу са Црвеном звездом уз мноштво кадровских проблема, али ни домаћин неће бити лишен истих.

Фудбалски спектакл очекује нас у четвртак на стадиону „Рајко Митић“, пошто ће у оквиру 3. кола групне фазе Лиге Европе снаге одмерити бивши шампион Европе и великан из Лондона.

Фото: ФК Црвена звезда

Одавно Звезда није угостила клуб какав је Арсенал и због тога се предстојећи меч означава као „утакмица деценије“.

Писали смо раније данас да Арсен Венгер има доста кадровских проблема и да није извесно ко ће све бити спреман за дуел са Звездом, али ни стратег вицешампиона Србије није у лакој позицији.

Владан Милојевић највероватније неће моћи да рачуна на двојицу играча од којих је један стандардан првотимац и дао је велики допринос у европским мечевима.

Како преноси портал „Мондо“, везиста Црвене звезде Гелор Канга налази се под великим знаком питања за предстојећи меч јер и даље има проблема са повредом задње ложе.

Репрезентативац Габона покушао је да током репрезентативне паузе одласком у Француску залечи повреду али терапије нису дале жељени резултат.

У сличној ситуацији налази се и крилни нападач Немања Милић који је пропустио мини припреме у Словенији и већ неко време не тренира са остатком тима.

Не треба заборавити да осим поменутих играча Владан Милојевић сигурно не може да рачуна на Бранка Јовичића, Абрахама Фримпонга и Рикардиња Мендеша.

Шта ће у датим околностима Милојевић и његови сарадници смислити и у којем саставу ће се Звезда супротставити Арсеналу могли бисмо да видимо током недеље, а свакако на дан утакмице.

Меч 3. кола Лиге Европе између Црвене звезде и Арсенала игра се у четвртак од 19 часова.