Прочитај ми чланак

ИВАНА ШПАНОВИЋ И VOLKSWAGEN – победнички спој

0

Нови Артеон доживео је своју свечану премијеру на тржишту Србије 9. октобра у хотелу Радиссон Блу Олд Милл, на својеврсној изложби, а не типичној промоцији, уобичајеној за овакве манифестације. Изложбени простор постао је галерија, са Артеоном у центру пажње.

У оквиру кампање чија је тема сусрет надолазећих технологија и уметности, пет талентованих фотографа имало је ту част да један дан проведу уз Артеон, како би га овековечили кроз своје фотографије. Овом формом промоције, под будним оком маркетиншке агенције Креатива Неw Формула, Волксwаген се издвојио као подршка уметницима, кроз социјално одговорно пословање, што целом пројекту додатно даје на тежини. Различити сензибилитети, локације, амбијенти, дали су визуелне идентитете, које је Артеон лако изнео, попут надареног уметника склоног адаптацији и прилагођавању.

Фотографија преузета са Инстагран налога Ивана Шпановић (@ivanaspanovic)

Директор марке Волксwаген, Милан Лазић нагласио је сав сјај новог премијум модела Волксwаген гаме. Такође је навео да је, “сасвим логично, нов производ, пратио и потпуно иновативни концепт пропратне презентације”. Најавио је и нови СУВ модел, Волксwаген “Т Роц”, и његову промоцију до краја године.

Волксwагенов иновативни инжењеринг, динамичан и елегантан, када је у питању дизајн, није Артеону одузео ни мрвицу маште, дајући му сву неопходну стабилност и сигурност. Будућност на коју уопште не морамо да чекамо, већ можемо да је дотакнемо, осетимо и у њој уживамо. Стога, не чуди, што је назив кампање, формулисан у речима “аутопортрет будућности”.

У том аутопортрету у потпуности се пронашла и Ивана Шпановић. Победница, другачија, своја. Свој аутопортрет наслонила је на Волксwагенов. Потпуни осећај тријумфа. Наша најуспешнија спортисткиња, рекордерка у скоку удаљ, пре извесног времена постала је поносни део Волксwагенове аутомобилске породице, у оквиру сарадње коју ВW има са Атлетским Савезом Србије. Изразила је и жељу да ускоро баш у Артеону ужива. Златна боја изложеног модела додатно је ојачала спону између ње и Волксwагена. Злато као наговештај њеног наредног олимпијског подухвата у Токију, и злато као једино место на подијуму на којем може да стоји ВW – место број један.

За висе информација о моделу Нови Артеон посетите линк: https://www.volkswagen.rs/novi-arteon