Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Теза да је Вучић поштењачина највећа је фарса и лаж

0

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је да владајући режим „постаје све нервознији“ и да „упада у све већу панику“, јер је како је рекао „почело да цури време њихове власти“.

Обрадовић је на конференцији за новинаре казао да грађани после шест година неиспуњених обећања почињу да схватају да је све била лаж.

„Да би се зауставила та истина о овом режиму користе се све насилнијим методама како би се угушио глас опозиције“, рекао је Обрадовић.

Додао је да у Србији влада медијски мрак и да на националним телевизијама нема емисија у којима би дошло до сучељавања власти и опозиције.

Обрадовић је истакао да се у најближем окружењу председника Србије Александра Вучића налазе људи са „сумњивим“ биографијама, почев „од његовог брата, преко неколицине његових кумова“ који су „уплетени у разне афере“.

„Теза да је Александар Вучић поштењачина која на поштен начин води Србију највећа је фарса и лаж у савременој историји Србије. Српска напредна странка је тоталитарна политичка секта. Они који данас подржавају Српску напредну странку и Вучића веома брзо ће се стидети што су икада били чланови и присталице те странке“, рекао је Обрадовић.