ХРВАТИ ПОБЕДИЛИ: „Београдска Арена“ постаје „Штарк Арена“

12

Београд -- Насловно спонзорство Београдске арене биће додељено хрватској Атлантик групи и највећа дворана у престоници наредних пет година носиће назив Штарк арена.

Насловно спонзорство Београдске арене биће додељено Атлантик групи, након што су у процесу избора Град Београд и Арена Београд д.о.о донели одлуку да је та понуда најповољнија, саопштио је градски Секретаријат за информисање.

У наредних 15 дана Арена Београд ће закључити уговор о насловном спонзорству, којим ће се детаљније регулисати права и обавезе спонзора и Арене.

„Београдска арена ће носити назив по познатом домаћем бренду, и то нам је веома важно. У овом објекту одржане су велике привредне, политичке, забавне и културне манифестације и од великог је значаја за Град Београд. Мало градова у овом делу Европе може да се похвали оваквим здањем“, рекао је градоначелник Синиша Мали.

На нама је, истиче Мали, да континуирано организујемо што већи број манифестација и догађаја, како би она пословала што боље и била још боље позиционирана.

„Арену очекују велике инвестиције следеће године, а улагаћемо у најсавременију опрему која ће бити спремна до Фајнал фора у мају. Овај објекат ће имати медијску коцку, ново озвучење, ново лед осветљење“, најавио је градоначелник Београда.

Потпредседник Атлантик групе Невен Вранковић рекао је да је Штарк симбол пажње, бриге и пријателства.

„Атлантик група изузетно је задовољна исходом конкурса за главног спонзора Београдске арене. Брендови које Атлантик окупља у свом портфолију имају дугу традицију квалитета, а најдубље корене је пустио Штарк – симбол пажње, бриге и пријатељства које представља и препознатљиви симбол Штарковог срца. Исте ове вредности ћемо промовисати и у нашем партнерском пројекту Штарк арени“, рекао је Невен Вранковић.

Комисија за спровођење јавног позива за избор насловног спонзора објавила је у јуну јавни позив на који су могла да се јаве домаћа и страна правна лица.

Сва права која стиче спонзор, по основу спонзорског уговора, ограничена су на период од пет година од дана прецизираног уговором о спонзорству, наведено је у саопштењу.

 • моћни Ђоле Јанговић

  Штарк је чивут. Срамота за рвацке неонацисте као и за наше срБске љотићевце. Предлажем да спонзори размисле о називу “ Старчевић Арена“ … То је старо а срБско презиме..:)

 • xyz

  А ће то бити написано на ћирилици или латиници, да нам комшије не полупају чекићима табле?!

 • vinka

  Sram vas bilo sve ste raskucili

  • brane121

   Raskucili!!!??? Ti se ne razumeš baš mnogo u ekonomiju. ..

  • Сербо Макеридов

   Немачка влада директно упумпава огромне паре у лидл и алди, субвенционише своје пољопривреднике и привреднике максимално. Шта ти знаш о економији мали неандератлцу поремећени?

  • brane121

   Tebra…pogrešio si ordinaciju….

  • Сербо Макеридов

   Ти матер у пиздурину мусаву.

  • brane121

   Ha ha ha…ko ti drma kavez?

 • Perverz Mušaraf

  Imajte u vidu da Emil Tedeski uopste nije hrvat, tako da ta firma je samo u registratoru hrvacka.
  Nisam proveravao tu informaciju ali sam procitao da je E.Tedeski Srbin;ima cudno, „talijansko“ prezime kao Paravinja npr.

  • Frojd

   …ti si jedna perverzna….budaletina…

  • brane121

   Ahahahaha…ehehehe…

  • моћни Ђоле Јанговић

   Тедески је талијанско име за Швабу. А Масимо Савић је на талијанском „Велики Србин“…