ЋИРО БЛАЖЕВИЋ: Срећан због Србије, толико су јадни чекали

8

Прослављени фудбалски тренери Ивица Осим и Ћиро Блажевић били су гости "Прессинга" на телвизији "Н1" и тамо прокоментарисали учинак екипа са ових простора.

Селекција Србије је обезбедила пласман на Светско првенство у Русији 2018. године, Хрватска ће покушати да прође кроз бараж, док је Босна остала без учешћа на Мундијалу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Блажевић је у свом стилу похвалио ‘Орлове’ и изразио задовољство њиховим пласманом.

„Толико су јадни чекали, играчи су им играли у највећим клубовима, а никад их није било на великој смотри – ни на Европском, ни на Светском првенству. Веома сам срећан да су напокон успели и дуго су чекали, заслужили су то. Готово сам сигуран да ће играти значајну улогу“, навео је Блажевић на „Н1“.

Ивица Осим је казао да је Србија што се тиче компактности у бољој ситуацији.

„Србија је у бољој ситуацији, што се тиче компактности. Као екипа делују боље, они немају дилема, код нас играчи живе у једној недоумици, ко су, шта су… Имају мање проблема с патриотским идејама“, додао је Осим.

 • Иванка

  Срећна сам што ће српски тим и српски навијачи доћи у Русију на Светско првенство. Добродошли, браћо! :)

 • Simerijanac

  Прави курват.
  За вријеме кривоустог је био спреман ( наравно, само на језику) да за рачун малоприје наведене ругобе удара неистомишљенике пајсерима и бејзбол- палицама.

  Као и огроман број курвата увлачио се у анус Додику говорећ да је за независнос’ Републике Српске и да би био тренер њене фудбалске репрезентације.

  Отишао у Иран и тамо грмио : Алаху Екбер.

  Сад поново лапрда.

  Припадници народа који су препознатљиви по логорима за дјецу, као и по томе што су први пута у историји под својом заставом ратовали прије двије деценије не причају да би открили своје мисли. Они причају да би своје мисли сакрили.

  Погана је то сорта несоја, погана да поганија бити не може.

  Среће је што их ускоро више неће бити близу нас. Оде марва да се више никада, никада не врати. У великим количинама а у кратким временским интервалима.