ПОКУШАЈ УБИСТВА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА ДВЕРИ? Ного повређен у саобраћајном удесу

33

Народни посланик Двери, Срђан Ного имао је саобраћајни удес данас у поподневним часовима у улици Кнеза Милоша у центру Београда. Из до сада не разјашњених разлога аутомобил којим је управљао Ного скренуо је у леву саобраћајну траку.

Према изјави Срђана Нога, аутомобил је из чиста мира одједном скренуо у леву траку. Ного је додао да је пре три дана на истом возилу затекао исечену гуму, коју је одмах заменио другом. На аутомобилу су видни трагови оштећења, али и неприродан положај левог предњег точка, који указују на могућност саботаже.

Срђан Ного је лакше повређен и налази се на лекарском прегледу у Ургентном центру у Београду.

Српски покрет Двери изражава основану сумњу да је на возилу којим је управљао Ного, извршено намерно оштећење управљачког механизма. С обзиром да је Ного у претходним данима и искључен са седнице Народне скупштине због изношења чињеница о спрези организованог криминала и врха власти, као и због све видљивије нервозе Вучићевог режима када је Ного износио доказе о корупцији на највишем државном нивоу, изражавамо забринутост за живот народног посланика Двери и његове породице и тражимо од надлежних органа да хитно изврше увиђај и утврде чињенице да ли су наше сумње оправдане.

Поручујемо режиму, уколико се установи било каква криминална умешаност у овај случај, да им ово неће проћи и да неће зауставити нити заплашити Двери у откривању истине и смењивању ове бахате и криминалне власти, која је упропастила Србију као ни једна у последњих 27 година вишестраначја.

Информативна служба Српског покрета Двери

БОНУС ВИДЕО

Народни посланик Двери, Срђан Ного, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, прича o  прислушкиваним телефонским разговорима који отркривају повезаност врхушке СНС, Ненада Ковача, Николе Петровића (Вучићевог кума) са прањем мафијашког новца и корупцијом у држави (00:53:00); и о државним тајнама повезаним са тајкунима блиским Вучићем (00:58:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

  • Zvezda Budilica

    O da, ovi su spremni na sve! Toliko kriminala, izdaje, mediji skoro mrtvi, a vi uporni. U Skupstini dezurna bagra dobije napad ludila, cim vas vidi! A tek kad pocnete da nabrajate! Neko rece; rukopis je poznat! Problem nastaje, kad se isto potpisuje; mafija domaca, potpomognuta crnogorskom, albanska, a I vodjine sluzbe. A svi deluju kao Ista ,,firma“ Ta strsenova gnezda moze unistiti, samo jak ,,otrov“ ili vatra. Cim su vas bez razlrazloga poceli izbacivati iz skupstine, videlo se da su besni, u strahu I odlucni da vas na bilo koji nacin zaustave. Pale vatru, a nesvesni ko bi u njoj mogao da izgori.

  • pera

    sta je sledece, kristalna noc ili konacna solucija?

  • Milutin Popovic

    Па ко је директор БИЕ ништа није чудно а све је могуће у све већој анархији коју спроводи лажовчина вучић и његови дупелизци.