НА ХРТ ФИЛМ О ЧОВЕКУ КОГА СЕ ТРЕБА БОЈАТИ. Погодите ко је то?

3

ХРТ вечерас на свом програму пушта документарни филм о "човеку који не допушта да ико стане на пут руским интересима".

Наравно, ради се о Владимиру Путину.

Хрватска радио-телевизија је на свом званичном Твитер налогу објавила сажетак документарног филма о руском лидеру, а у коме се наводи да је Путин за само два месеца од потпуно непознатог човека постао најпопуларнији политичар у земљи.

„Љуби би требало да се боје“, каже затим једна од чланица панк бенда „Пуси рајот“ која је била притворена због извођења песме против Путина у једној цркви.

Затим следи снимак са једне од америчких телевизија која је у то време извештавала о смрти руског шпијуна Александра Литвињенка, а у ком се наводи: „Литвињенко је на самрти дао изјаву. Јасно је шта мисли ко га је убио“.

Такође, у филму се наводи и да је Путин човек типа „ако ниси са мном, онда си против мене“, али и да је он први од свих светских лидера који је позвао Буша након 11. септембра и понудио му помоћ.

Подсетимо, велику светску пажњу изазвао је још један филм о Путину, односно серија од четири велика интервјуа с њим које је урадио познати амерички редитељ Оливер Стоун.

 • tomahawk

  Hrvati se nikoga ne boje. To je junacka nacija. Tisuljetna kultura.
  Da se boje mogu samo Srbi.

  • Бели Орао

   Ј. те ууста усташка.

  • Perverz Mušaraf

   HAHAHAHAHAHAHAHA, JUNAČINE, DAAAAAAA :-)))
   ZATO IH 250.000 IMA PTSP KOLKO SU JUNACI :-)))
   KAD DOĐE NATO, HRVATI SKINU GAĆE. NAGRADA? KONTEJNERI :-)))

   SRBI SU JEDINI BELAČKI NAROD KOJI JE RATOVAO PROTIV NATO PAKTA A VI PEDERSKI, TZV.NARODI, MOŽETE SAMO DA RAZMIŠLJATE O POJMU HRABROST A DA VEKOVIMA SPUŠTENE GAĆE SVIM OSVAJAČIMA OPRAVDAVATE NEKAKVOM LUKAVOŠĆU, MOŠ MISLIT ŠTO STE LUKAVI :-)))

   HRVATI SE BOJE EGZISTENCIJE, MILION HRVATA PONIZNO KOPA PO KONTEJNERIMA, TO JE SVETSKA BEDA I ŠAKA JADA KO I FEDERBOSANCI.