ИВИЦА ДАЧИЋ О СВОМ НАСТУПУ: Да ли је требало Ердогана да убијем као Мурата?

25

Ивица Дачић, први потпредседник српске Владе, рекао је да је синоћ на свечаном пријему певао на молбу председника Александра Вучића и председника Турске, Реџепија Тајипа Ердогана.

На свечаном пријему који је синоћ у Дому гарде приредио председник Вучић у част високог госта из Турске, министар спољних послова Ивица Дачић латио се микрофона.

– Колико сам разумео сви у сали су били одушевљени. И данас је то главна вест у Турској. А шта је требало, да га убијем као Мурата? Само они нек добацују са балкона, а ако се некоме не свиђам, нека ме смене – рекао је Дачић за „Телеграф“.

Каже да је очекивао позитивну реакцију турских гостију, поготово на песму на њиховом језику, пише овај портал.

– Па, ја сам знао да ће тако реаговати, то је једна од њихових најпознатијих песама, иначе пева се на целом Балкану па и код нас – изјавио је шеф српске дипломатије.

Министар је открио којом цифром га је „частио“ Јусуфспахић.

– Добио сам 100 долара. То је шала, али добро дође – рекао је Дачић за овај портал.

 • Dijasporac

  Браво Србистан!

 • Гаудеамус Игитуровић

  Неко би требао Ивици да објасни да се живот не састоји од крајности. Или пузи и пева на турском као министар кога ми плаћамо да нас представља, или убија Турчина (као Мурата). Постоји и достојанствена средина између крајности. Бахати Ивица мисли да ако је он не препознаје, да је нико не препознаје. То је већ последица већ пословичне бахатости наших „улично мудрих“ политиканата, које морал и домаће васпитање не оптерећују.

  • Dijasporac

   Србин који зна за баланс? Свака част на томе! Србин махом зна само за крајност и ништа друго.

 • урбана герила

  Крме побркало Обилића са причом о три прасета! Помија уместо мозга.

 • Ћирко

  Ивице, љиго љигава, да имаш образ извршио би сепуку на ТВ Дневнику уживо, после оне срамоте! Срам те било предака и потомака!

 • Lepa Brena

  Dačića za ministra poljoprivrede.

  • Dijasporac

   Како не препознајеш таленат његов. Министар звезде гранда или најбоље целог јеббеног пинка.