Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО – СРЂАН НОГО (ДВЕРИ) На точку ми пресечена полуосовина, срећом сам жив

0

Народни посланик Српског покрета Двери, данас поподне је у центру Београда, у Кнез Милошевој улици, имао саобраћајну незгоду, у којој само срећом није он нити било ко други страдао. Узрок несреће је највероватније диверзија на његовим аутом - пресечена полуосовина на левом предњем точку!

„Пре пар часова сам имао саобраћајну несрећу, која се догодила тако да док сам управљао својим возилом из правца Немањине према Кнезу Милошу изгубио контролом над возилом, односно, ауто је из мени непознатх разлога скренуло у лево и прешло у супротну коловозну траку, где сам се сударио са два аутомобила. На сву срећу само сам ја завршио са повредама у Ургетном центру”.

Ного је напоменуо да у овом тренутку не може да износи конкретне чињенице и доказе, али  да може да укаже да има неколико изузетно сумњивих околности у вези његове саобраћајне незгоде.

„Наиме, пре пар дана ми је била засечена гума на аутомобилу, што је довело до тога да у кривини током вожње дошло до пуцања гуме. А ево сада, пар дана касније, у саобраћајној несрећи, возило је из непознатих разлога ј , као да је навођено, скренуло у супротну траку. Може се и видети да је полуосовина на левом предњем точку, чији је положај потпуно неприродан, пресечена и отпала, а да око самог точка нигде нема удара. ”

Народни посланик Двери је и додао да саме фотографије и видео снимак те полуосовине и тог точка указују да тај квар није могао да настане сам од себе, те да због тога верује да је извршена нека врста саботаже на његовом ауту.

„Не желим да на никога  унапред уперем прст,  нека се изврши вештачење возила, нека се ураде све потребне ствари али поручујем – на овоме не може да остане, обзиром на чињенице које износимо ја и моје колеге посланици из СП Двери у Скупштини Србија и ван ње. ”

На крају је Ного поручио да ће и даље да износи чињенице о повезаности највиших политичара, како ове власти тако и претходних власти, са организованим криминалом.

„Двери не могу да ућуткају, не могу да заштраше, а ово је само доказ да смо на правом путу, а да ово што радимо има и те какве ефекте, закључио је Срђан Ного”.