Прочитај ми чланак

БЕОГРАД: Брутално претукли Хрвата, полиција хапси

0

Припадници полиције у Београду ухапсили су И. М. (29) и Л. М. (31), због сумње да су извршили кривично дело тешко убиство у покушају.

Постоје основи сумње да су њих двојица 30. септембра 2017. године у Раковици физички напали A. Ј. (39) и нанели му тешке телесне повреде опасне по живот.

По налогу Вишег јавног тужилаштва, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, у законском року, уз кривичну пријаву бити приведени тужиоцу.

Иначе, за A. Ј. који је код себе имао лична документа Републике Хрватске на друго име, била је расписана потерница Другог основног суда у Београду, због издржавања казне затвора.

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Миленко Васојевић криминални инспектор за крађе, сексуалне деликте, сузбијање наркоманије …. У емисији се говорило о српском поџемљу, српским навијачима и ко контролише српску мафију.

У емисији гост је причао и о спрези подземља са јавним личностима и управама спортских друштава и клубова (00:48:00), о полицијским синдикатима и раду полиције (00:50:00), о женама полицајцима (00:56:00); и о томе да ли је савез нарко дилера са корумпираним полицајцем најјача мафија у Србији (00:58:00),. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.