Прочитај ми чланак

УРНЕБАСНА АНКЕТА: Другосрбијанска култура на митингу Саше Јанковића

0

Другосрбијанци често воле да се представљају као школовани, паметни и напредни део друштва.

Како то заиста изгледа, погледајте у смехотресном видео прилогу, који је јуче, у петак, 07.10., направљен на митингу Саше Јанковића и Покрета слободних грађана у Београду.

Ниво културе гласача проевропских партија ће многе насмејати, пошто је идентичан гласачима СНС које ова странка за рад једног сендвича помера по Србији током своје страначке или предизборне активности.

Нажалост, овај видео клип осликава реално стање у Вучићевој Србији где уместо да се ради на образовању људи потурају се „Парови” и „Задруге” и стварају генерације дебила којима можете да продате било коју причу од равне земље до разних других завера, док режим СН-СПС, са својим сателитима распродаје странцима, тајкунима или албанским окупаторима на Космету српску земљу и ресурсе. Зато, свако ко има мало мозга, нажалост гледа да збрише из Србије. 

Занимљиво је да је видео клип снимљен на Тргу Републике, где се налази Народни музеј Србије, у коме би, да није затворен од 5.октобра 2000.г, била изложена дела поменутих уметника о којима ништа не знају поменути интервјуисани људи. Толико о српској култури данас.

Видео клип је иначе поставље на јутјуб канал Kultura Danas, на коме, осим овог видео клипа не постоји ни један други снимак.