ХДЗ ОПЕТ ИЗВРЕЂАО српског председника

3

У Хрватској не престају хајка и увреде на рачун председника Србије Александра Вучића, а најновији напад долази из редова ХДЗ, из уста другог човека странке Милијана Бркића

У ХРВАТСКОЈ не престају хајка и увреде на рачун председника Србије Александра Вучића, а најновији напад долази из редова ХДЗ, из уста другог човека странке Милијана Бркића.

Pixsell

– Никако да се истргне из тих раља четничког покрета којем је припадао, имам осећај као да се недавно пробудио из зимског сна и да је још у Глини 1995. – рекао је заменик Андреја Пленковића, хрватског премијера и челника ХДЗ, замерајући председнику Вучићу што је упоредио Веселина Шљиванчанина и Анту Готовину. – Овај први је осуђени ратни злочинац и вуковарски крвник, а генерал Готовина је ослобођен свих оптужби.

Напади се настављају и на др Милорада Пуповца, који је коалициони партнер ХДЗ. Тако Бркић, који заступа десно крило у ХДЗ, сматра да нема ничег лошег у чињеници да се Пуповац састаје са Вучићем, али му „дели лекције“.

– Надам се да ће Пуповац пренети Вучићу наше жеље и стремљења за развојем квалитетних добросуседских односа. Али, претпоставка за тај развој мора бити истина, а не искривљавање истине – додао је Бркић.

 • fićo

  Ne da ga vređaju nego neka ga slobodno umlate kamenjem kad ode tamo i završe ono što nisu Turci u Srebrenici prošli put.

 • 50 pera

  ,,Opet,, znači da su bili prekidi u vredjanju što nije tačno.

 • EU Hađi-mufendija

  POKATOLIČENI SRBIN.
  NEĆE SE ONI KEZITI JOŠ DUGO,MASA „HRVATA“ SE VEĆ DUGO NE KEZI, POSEBNO ONI KOJI EMIGRIRAJU IZ RVACKE, A TAKVIH IMA MNOGO,MNOGO.
  KAD PRESTANU I JUNAČINE DOMOVINSKOG RATA DA SE KEZE JER NEMA ZA NJIHOVE PENZIJE, ONDA ĆE DOĆI VREME DA SE I OVI BRKIĆI, PLENKOVIĆI, GROBAROVIĆI, MESIĆI PRESTANU DA KEZE.