Прочитај ми чланак

ЏОРДАН О ТЕОДОСИЋУ: Невероватно је како Милош асистира…

0

Није дуго требало капитену "орлова" да освоји Америку. Само што је заиграо за Лос Анђелес Клиперсе, Милош Теодосић је одушевио многе. Па и саиграче, о чему сведоче речи центра Деандреа Џордана, који наглашава да сви у тиму уживају у Теовим атрактивним асистенцијама. Беверли, Џордан и Тео заустављају Демара Дерозана из Торонта

Упитан како му се чини Теодосић, Деандре Џордан је прво направио израз лица који врло јасно показује да нема представу како да опише његове чаролије са позиције организтора игре:

„Пффффф!!! Човече, волим Милоша! Пола ствари које говори не разумем, али невероватно је како додаје лопте. Тедосић је вероватно један од најбољих плејмејкера са којима сам играо, а било је много добрих који су ми били саиграчи. Милош укључује све у игру, сјајно је имати га за саиграча“, рекао је Џордан америчким новинарима.

Теодосић је након само неколико недеља у НБА показао да би могао брзо да се уклопи медју Клиперсима, а у прва два меча истакао се са укупно 13 асистенција.

„Мени се много свиђа што у екипи имамо сјајне момке на тим спољним позицијама, ту је Милош, ту је Пет (Патрик Беверли), Остин… Биће забавно играти током сезоне ако будемо играли овако како смо почели у припремном периоду“, истакао је Деандре Џордан.