Прочитај ми чланак

„ТЕОДОСИЋ БИ МОГАО ДА ПОТПИШЕ уговор вредан 75 милиона $“

0

Агент Милоша Теодосића Ник Лотсос причао је за "НБА Грееце" о свом клијенту и лету иза нас које је по свему виђеном било историјско за Србина.

Теодосић је у јулу договорио сарадњу са Клиперсима, међутим пре тога је могао да заврши у Чикагу.

Српски плејмејкер кренуо је веома добро у дресу у Лос Анђелес Клиперса, а према Лотсос овог лета све је било договорено са Чикаго Булсима.

„У Тревизу сам се првим човеком међу скаутима Ивицом Дуканом који је совјевремено одвео Тонија Кукоча у Чикаго. Његово мишљење се веома поштује у орзанизацији Булса. Причали смо и он ми је рекао да је Милош најбољи могући играч којег би могли да добију. После неколико дана ме је позвао генерални менаџер Гар Форман“, рекао је Лотсос за „НБА Грееце“ а потом и додао.

„Имали смо договор за трогодишњи уговор вредан 30 милиона долара, сличан као што Богдановић има у Сакраменту. Такође, желео сам да Милош свако лето може да изађе из уговора јер мислим да може да оствари „Ол-стар“ уговор. Били смо спремни на потпис, а и Форман је желео да доведе Теодосића јер у Чикагу има много Срба“, рекао је додао је Лотсос.

Теодосић је потписао двогодишњи уговор са Лос Анђелес Клиперсима, с тим што ће наредне године моћи да изађе из уговора уколико буде желео.

Око договора са Чикагом није било ништа јер су Булси трејдовали Џимија Батлера.

„Знао сам да до договора ништа неће бити када су трејдовали Батлера. Два дана касније звао ме је Формар и рекао ми да не желе оваквој екипи која креће испочетка, да додају 30-годишњака који нема искуство у НБА“, казао је Лотсос.

Лотсос сматра да је уговор са Клиперсима одличан јер би Тео наредног лета могао да потпише велики уговор.

„Теодосић би наредног лета могао чак да потпише уговор вредан од 75 милиона долара“, рекао је Лотсос.