СРБИН УБИЈЕН У БЕЧУ јер је бранио девојку од миграната

4

Небојша Кузман (21)из Суботице брутално је убијен у у Бечу јер је бранио девојку од миграната.

Младића је у ноћи са суботе на недељу избоден на станици метроа у бечкој општини Отакринг. Несрећни момак недавно се преселио из Суботице у аустријску престоницу.

Како сазнајемо Кузман је са младићем из Бугарске био на станици метроа У6 када је група миграната из Авганистанаи Чеченије кренула да малтретира девојку која је такође била на станици.

Кузман је покушао да је заштити због чега је дошло до свађе. Сукоб је убрзо кулминирао до физичког обрачуна у ком је Србин избоден и на путу до болнице је преминуо, а, а Бугарин је тешко повређен.

Како пишу аустријски медији, на лицу места се виде бројни крвави трагови који показују да се Кузман бранио и борио за живот.

Он је крвав и повређен допузао до другог излаза са железничке станице како би пронашао помоћ.

Небојша је био заљубљеник у локални спортски клуб суботички „Спартак“, и припадник навијачке групе „Блуе Маринес“.

Након што су изболи Небојшу и његовог друга четворочлана група је побегла, али је полиција брзом интервенцијом успела да им уђе у траг. Авганистанац који је избо младиће пронађен је обливен крвљу својих жртава.

 • Dijasporac

  Значи бијемо битку против муслимана и у Бечу. Где нас све неће они наћи…

 • EU Hađi-mufendija

  RED JE DA IZLAZIMO VANI NAORUŽANI I DA POČNEMO BEZ BIRANJA DA LOVIMO TE „MIGRANTE“, BEZ PUNO BIRANJA.

  • Zelimir

   Минска поља на границе и струју на жице y супротном ће се исламска гамад населити код нас и кад се размноже пропорцијом 2×10 онда имамо репризу насељавања шиптара у Србију. Немају они шта да траже код нас и зато их нетреба ни пуштати у Србију. Ако желе у ЕУ нека иду у Бугарску, Албанију, Црну Гору то им је ЕУ а и ближе им је.

  • Dijasporac

   Не дајмо ни нашу ЦГ!