Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ: Зашто власт ћути на Чанкове свињарије?

0

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад најоштрије осуђујескандалозно истицање сепаратистичких каталонских застава на просторијама Чанкове Лиге социјалдемократа Војводине у Новом Саду и широм северне српске Покрајине и исписивање графита, којима се велича покушај католонског сецесионизма и његово поистовећивање са сепаратистичким тежњама у АП Војводини.

Српска радикална странка је мишљења да је скандалозно и срамно давати подршку и величати сецесионистичке тежње у Шпанији, земљи која је доказала да је искрени пријатељ Републике Србије и српског народа, јер није попустила пред притисцима да призна лажну, шиптарско – терористичку „државу“ на простору нашег Косова и Метохије.


Ми српски радикали нисмо ни очекивали ништа паметније, нити креативније од Ненада Чанка и његових јуришника, од свињарије са истицањем сепаратистичких застава и графита, којима се отворено најављује субверзивно, антидржавно деловање и припрема за каталонски сценарио у Војводини.

Српска радикална странка је очекивала да муњевитом акцијом надлежних органа сепаратистичке каталонске заставе буду скинуте са просторија Лиге социјалдемократа Војводине, а спорни графити уклоњени са фасада.

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад поставља питање напредњачкој власти у Новом Саду зашто ћути на скандалозно понашање свог коалиционог партнера, Чанкове Лиге социјалдемократа Војводине? Да ли Српска напредна странка ћутањем одобрава оно што ради Ненад Чанак или се противи величању сепаратистичких тежњи у Краљевини Шпанији и најави каталонског сценарија у АП Војводини?