Прочитај ми чланак

НОГО (ДВЕРИ): Велика народна буна почиње 7. октобра у Београду!

0

„Позивам све чланове, присталице и гласаче Српског покрета Двери да подрже и дођу на протест 7.октобра, који организују Војни и Полицијски синдикат Србије, у сарадњи са бројним удружењима. Борба и захтеви организатора протеста су оно за шта се ми боримо, и што сами осећамо. Биће ми част да са, колегама посланицима из Двери, и бројним Дверјанима будем део тога скупа, али не као политичар, и не као део Двери, већ у својству обичног грађанина, Србина, породичног човека, некога ко воли своју земљу и не може више да трпи ово што нам се дешава”, у саопштењу за јавност, испред Српског покрета Двери, истакао је народни посланик Срђан Ного и додао:

„Као народни посланик Двери, за нешто више од 12 месеци мога мандата видео сам да је политичка елита у Србији потпуно криминализована и одвојена од народа, а да је систем направљен да ради против грађана. Велика већина политичара је заинтересована искључиво за сопствено богаћење и свака досадашња власт, без изузетка, је била дубоко свезана са најтежим криминалом. Лично сам говорио о везама мафије и политике, износећи доказе о укључености врха власти и садашњег и претходних режима, али сам наишао на зид ћутања од политичара и медија, јер су и власт и огроман део опозиције упетљани у исте криминалне послове, част заиста малобројним изузецима. Тај криминал је разлог и за националне издаје и за економско уништавање Србије.

Зато мислим да је протест 7. октобра велика прилика да она огромна већина поштених, обичних грађана, који су уништени, осиромашени и обесправљени, изађе на улице Београда и покаже праву снагу већинске Србије. Није чудно да га организују синдикати, у првом реду војни и полицијски, јер су постојеће политичке странке и њихови лидери главни разлози оваквог стања, а власт и велики део опозиције представљају само две стране исте медаље, и њихов сукоб се своди само на превласт за већи део плена. Сваки Србин зна да су војска и полиција, стубови државе, и надам се да ће протест 7. октобра бити први корак у промени Вучићевог криминалног режима и система који ствара режиме попут овога.

Грађани морају да схвате да само они могу да промене систем, и 7. октобар је прилика да се чује њихов глас, и да се народу врати могућност да утиче на своју судбину. Сви ви који сте изгубили радна места, ви који радите а не примате плате или сте плаћени знатно испод вредности вашег рада, ви презадужени и уништени лихварским кредитима у еврима и францима, ви које избацују из домова и плене имовину тзв. јавни извршитељи, ви који сте жртва неправде и корумпираног и неефикасног судства, ви млади који немате перспективу и могућност запослења, и ви понижени просветни и здравствени радници, и ви родитељи који се борите за своју децу да им пружите могућност на школовање и безбрижно одрастање, и ви пензионери којима се ускраћује могућност да преживите и достојанствено проведете старост, и ви полицајци и војници који сте најбољи сведоци пљачке и издаје државе и урушавања државних институција, знајте да је 7. октобар баш ваш дан.

Немојте пропустити прилику да дођете, дигнете свој глас, јер се борите за себе, за боље сутра, за живот својих породица, за своју земљу и свој народ. Уверен сам да ће велики протест бити први корак који ће довести до тога да коначно вратимо државу народу.

У суботу 7. октобра бићу на улици, не као народни посланик, већ као обичан грађанин. Очекујем да ће нас бити заиста много. Јер нико други се неће борити за нас, до ми сами. Пуна подршка Војном и Полицијском синдикату и њиховом руководству, на труду, борби и великој храбрости. Видимо се великом народном протесту.”

БОНУС ВИДЕО

Народни посланик Двери, Срђан Ного, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, прича o  прислушкиваним телефонским разговорима који отркривају повезаност врхушке СНС, Ненада Ковача, Николе Петровића (Вучићевог кума) са прањем мафијашког новца и корупцијом у држави (00:53:00); и о државним тајнама повезаним са тајкунима блиским Вучићем (00:58:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.