Прочитај ми чланак

И ОНИ БИ НА СРПСКУ ПЛАНИНУ: Новинари из Словеније и Хрватске посетили Златибор

0

Туристичка организација Србије (ТОС) организовала је студијску посету за групу новинара из Словеније и Хрватске у циљу промоције туристичких потенцијала Србије као атрактивне туристичке дестинације, представљањем богатог културно-историјског наслеђа и природних богатстава наше земље.

У оквиру ове посете, новинари су имали прилику да бораве на Златибору.

Са представником Туристичке организације „Златибор“ упознали су се са природним и културним богатством једне од најпосећенијих планина у Србији.

Према статистичким подацима на Златибору је за осам месеци ове године боравило 1700 гостију из Словеније и око 800 гостију из Хрватске, што је повећање у односу на предходну годину.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић.

Током емисије г. Стаматовић је истакао колико је опасно по српску државу што странци купују српску земљу и што им се од стране српске државе дају сви ресурси да би експлоатисали и народ у Србији, као и колико су бездушни режимски СНС-СПС тајкуни и на који начин ће савез ЗС-Двери помоћи радницима да се изборе за своја права (00:38:00); док је г. Обрадовић објаснио зашто је овај савез је зато да Руски хуманитарни центар добије дипломатски статус, а против војне сарадње Србије са НAТО и геј парада, односно на који начин је СAД окупирао Балкан и ЕУ, а Вучић влада путем манипулације, Србијом (00:54:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.