Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Одговор Вучићевом пендреку Чедомиру Јовановићу

0

Ми разумемо да коалицију СНС-ЛДП нервира раст алтернативне европске политике против миграната, ММФ-а и бриселских комесара. Вучићев и Јовановићев фаворит на немачким савезним изборима, Ангела Меркел, изгубила је 8% од прошлих избора. Исто толико је порасла Алтернатива за Немачку која је добила 14% и постала трећа снага у немачком парламенту.

То је европски тренд раста евроскептицима и патриотизма. По овим питањима се слажемо са Алтернативом за Немачку, што не значи да смо са њима сагласни по свим питањима. Они гледају немачке, а ми српске интересе.

Оно што посебно плаши коалицију СНС-ЛДП је немачки сценарио у Србији: перспектива пада популарности Александра Вучића и раста Српског покрета Двери као Алтернативе за Србију. Али, то се не може зауставити никаквим клеветама и лажима коалиције СНС-ЛДП. Питамо их када ће да осуде савремени фашизам оличен у деловању НАТО пакта?

Вучићев пендрек Чедомир Јовановић, банкротирани политичар и привредник чија судбина зависи од Вучићеве милости, свакако није неко ко треба да држи моралне лекције. У времену које долази и Чедомир Јовановић ће бити тема Закона о испитивању порекла имовине и придружити се у томе Жељку Митровићу, Александру Вулину, Ани Брнабић и другим звездама Вучићевог ријалити шоуа са озбиљном криминалном позадином.