Прочитај ми чланак

БAХAТA ПРЕМИЈЕРКA: Aна тражи вилу за себе и девојку на Дедињу од 1.000 квадрата!

0

Премијерка Aна Брнабић тражи да се пресели у државну вилу на Дедињу, и то ни мање ни више него од чак 1.000 квадрата, ексклузивно сазнаје београдски лист Курир у врху власти.

Премијерка хоће и да своју девојку, докторку, пресели у резиденцију, у елитном београдском насељу.

Скринпринт: Курир

Осиромашени народ Србије, поред послуге, плаћаће јој и све дажбине, што износи баснословних 15.000 евра. месећно, тврди Курир позивајући се на изворе веома блиским врху српске власти.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.