Прочитај ми чланак

ДАМЈАНОВИЋ (СРС): Мигрантима дати сендвич и воду и усмерити их у рај звани ЕУ

0

Кандидат за градоначелника Београда и посланик СРС Миљан Дамјановић рекао је да власт обмањује јавност да Србија има обавезу да прими мигранте и да та обавеза постоји само за земље које су у окружењу у односу на ону из које мигранти долазе.

Дамјановић је објаснио да је Србија, пропорционално броју становника, примила четрнаест пута више миграната него Немачка.

Дамјановић каже да је мигранте требало сачекивати на граници и уз сендвич и воду усмерити их ка западној Европи и „рају званом ЕУ“.

Дамјановић је рекао да је у градовима где постоји велики број миграната погоршана безбедносна ситуација, да држава скрива број напада миграната на држављане Србије и да се непотребно троше буџетске паре за њихово збрињавање у Србији.

Дамјановић је данас у Обреновцу разговарао са грађанима и представљао програм СРС везано за проблем решавања мигрантске кризе.

БОНУС ВИДЕО

Миљан Дамјановић, народни посланик Српске радикалне странке у Скупштини Србије, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, говори о томе како Вучић и СНС контролишу медије и како на сваким изборима, од локала до Републике, организују изборну крађу гласова (00:14:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.