Прочитај ми чланак

99% ЗАПАДНИХ ПРОИЗВОДА САДРЖЕ ОТРОВ: Рак дебелог црева не изазива суво месо!

0

Већ смо навикли на научне студије које говоре о штетности сухомеснатих производа чијим конзумирањем повећавамо ризик од разних врста рака, а посебно рака дебелог црева.

Већ од 2015. године то је чињеница, а што потврђују озбиљна научна истраживања Светске агенције за истраживање рака (ИAРЦ). Према наведеним истраживањима свакодневно конзумирање 50 грама сухомеснатих производа повећава ризик од рака дебелог црева за 18%.

Ради оријентације, само једна кришка шунке купљене у супермаркету тежи 50 грама, што говори о разини ризика којег узимамо свакога дана.

Неки ће рећи: „Што да радимо?

Од нечега се мора умријети“, али све до момента када им лекар саопшти да с њиховим здрављем ипак нешто није у реду, иако имају само 50-так година.

Индустрија меса зна како пласирати дефетистичке поруке, али исто тако зна како од домаћег здравог меса направити отров. Отров који тихо убија популацију прихваћањем западних прехрамбених навика.

Како избјећи хемотерапије?

Поставља се једноставно питање: „Можемо ли конзумирати сухомеснате производе, а да касније не морамо због тога ићи на хемотерапије због рака дебелог црева“? Одговор је да, само је потребно знати праву истину, а не ону коју нам сервирају мултинационалне компаније.

Готово сви сухомеснати производи на Западу, а данас и у државама бивше Југославије садрже додатке Е252 и Е250, а за које већ од 70-тих година знамо да су канцерогени. То потврђују многе научне студије, као и једна у ревији The Lancet из 1968. године.

Калијев нитрат Е252 је калијева сол азотне киселине, која се користи већ стољећима као ђубриво и у крутим композитним ракетним горивима. У процесу чувања хране, калијев нитрат је уобичајени састојак усољеног меса.

Натријев нитрит Е250 је такође средство за конзервирање хране. Натријев нитрит је допуштено користити само у сухомеснатим производима, јер у организму омета проток кисеоника у крви. Нобеловац доктор Ото Хенрих Варбург се вероватно већ окреће у гробу. При температури вишој од 130°Ц могу настати канцерогени нитрозамини. Сви нитрити су проблематични адитиви. У високим дозама код деце изазивају хиперактивност.

Дежурни новинари на платној листи мултинационалних корпорација често спомену Ботулизам, алиментарну интоксикацију човека и домаћих животиња токсинима бактерије Хлостридиум Ботулинум, а што спречавају нитрити. Ова мантра је позната већ десетљећима и користи се сваки пут када нетко деловање нитрита на човека доведе у питање.

Рак дебелог црева – ствар постаје пуно јаснија

Прочитате ли студије које говоре о канцерогености сухомеснатих производа, ретко ће те наћи што уствари узрокује рак дебелог црева. Редакцији портала Логично запела је за око француска истраживачка емисија „Cash Investigation“ државног канала Франс 2, а која открива нове научне студије о канцерогености нитрита, узрочнику рака дебелог црева.

Истраживања показују да проблеми настају одмах када се нитрити у стомаку споје с протеинима меса стварајући опасну молекулу нитрозамин.

Новинари су отпутовали у Холандију како би схватили како функционира ова хемијска реакција на наше здравље. На Универзитету за Медицину у Мастрихту, професор Тео де Кок, већ годинама зна о утицају нитрозамина на појаву рака.

Редакција портала Логично вам поклања кратки опис емисије која открива криминално понашање западне прехрамбене индустрије и мултинационалних корпорација које су профит ставиле испред здравља светске популације.


„Cash Investigation“. Le nitrite dans la… by francetvinfo

Aрнауд, француски студент пристао је на тестирање професора Тео де Кока. током два месеца, пристао је јести 300 грама сухомеснатих производа у којима се налазе горе наведени адитиви. Осим Aрнауда, на тест су пристале и друге особе, како би резултати били статистички ваљани.

На несрећу „покусних кунића“ већ након 15 дана откривене су катастрофалне последице нитрозамина. У својој лабораторији, професор Де Кок је фекалне воде испитаника помијешао с људских станицама, након чега су проматрали што се збива с њима.

„Бинго“, станице које нису биле изложене нитрозамину, биле су неоштећене. На жалост, станице изложене нитрозамину су биле оштећене. Оштећене станице су изгледале као комете. Што станице више сличе комету, већа им је шанса па постану канцерогене.

Утицај нитрозамина се већ види након пола сата, а оштећење ДНК станица је радикално. Не ради се само о лабораторијски добивеном резултату, иста ствар се догађа и у људском тијелу.

На питања новинара, што би се догодило да прекинемо користити нитрите, професор Тео де Кок изјављује:

„У целој Европи би се смањио број обољелих од рака дебелог црева“.

Дакле будимо логични, те припазимо на храну коју купујемо, а која у себи задржи адитиве Е250 и Е252.

Најбезболније решење је користити домаћу храну, коју су наши преци производили већ вековима и од које нећемо ићи на хемотерапије. Једноставно „Купујмо домаће“.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су др Јована Стојковић, психијатар, мајка троје деце, и Предраг Златановић, предузетник, родитељ који је спреман да иде у затвор, само да му не би вакцинисали дете.. Тема емисије је била обавезна вакцинација деце у Србији. У емисији се говорило о томе зашто Јована и Предраг неће да вакцинишу своју децу (00:01:00), о томе како лекари дају лекове малој деци и ако нису за њихов узраст (00:04:00), о томе зашто нема стручне дебате о потреби обавезне вакцинације деце (00:08:30), о томе шта лекар мора да пита родитеља пре вакцинације деце (00:16:00), о томе зашто је српски закон о обавезној вакцинацији деце противуставан (00:22:00); као и о злоупотребама у здраству од стране фермацеутских кућа(00:26:00).

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.