Прочитај ми чланак

ДАМЈАНОВИЋ (СРС): Нема разлике између Ђиласа, СНС и садашњег окрњеног ДС

0

Кандидат за градоначелника СРС и народни посланик Миљан Дамјановић каже да није вежно да ли ће кандисат СНС на градским изборима бити Горан Весић или неко други, зато што је грађанима јасно да режим није испунио ни једно изборно обећање.

Kога је брига кога ће СНС кандидовати када је њихов једини циљ да преваре народ. 2014. године обећали су хапшење Ђиласа, канцеларију за брзе одговоре, укидање Бусплус система и Београд на води – лаже Дамајновић.

Фото: СРС

Он је најавио да ће већ следеже недеље представити свој програм.

– У току следеће недеље представићемо конкретна решења за решавање великог проблема већине грађана Београда – поступак легализације. Наш циљ је да овај проблем решимо за мање од једног мандата, свих 260.000 предатих захтева, по најповољнијим условима. Представићемо платформу за системско решавање проблема ГСП како би могли да буду рентабилни и солвентни а грађани добили превоз какав заслужују. У том решењу нема места за фантомску комбинацију ДС – СНС звана Бус плус – каже Дамјановић.

Он је упутио изазов напредњаима.

– Позивам господу из СНС да се провозају мало возилима ГСП који превозе грађане у поквареним аутобусима из свих делова града а посебно из Лазаревца, Младеновца, Барајева и осталих београдских општина. Детаљно ћемо представити и конкретна решења за здравствена и социјална питања. Нема разлике између Ђиласа, СНС, садашњег окрњеног ДС – једни друге у медијима нападају а иза кулиса „рука руку милује“ – каже кандидат за градоначелника СРС-а.