Прочитај ми чланак

ПАТРИОТСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ПУНЕ САЛЕ: Антонић у Српском културном центру

0

Синоћ је у оквиру недеље породичног сабора у пуној сали Српског културног центра (Скерлићева 12, у близини Храма Светог Саве) гостовао професор Слободан Антонић.

Љубиша Ристић, проф. Слободан Антонић и Ранко Гојковић

Говорећи о изоpачености врхова појединих друштава професор Антонић је представио своју књигу Моћ и сексуалност, која је проглашена најбољом социолошком књигом у 2014. години, поневши награду „Војин Милић“, коју Српско социолошко друштво додељује за најбољу књигу домаћег аутора у претходној години.

Сала Српског културног центра у Скерлићевој 12 Београд

Одговарајући на питања посетилаца, дошло се до закључка да практично организована мањина малтретира већину.

Милорад Ђошић, Српски културни центар

ПРИКУПЉАЊЕ ПАКЕТА ЗА НОВОРОЂЕНЧАД НА КОСОВУ

У току „Недеље породичног јединства 2017“, имамо и хуманитарну акцију: „Рађајте се и множите!“, за мале хероје који се рађају у енклавама на КИМ: прикупљамо пелене и средстава за личну хигијену (сапуни, шампони, уља, креме, влажне марамице…) до 21.9. Контакт: +381 60 697 0907

ПОРОДИЧНИ САБОР

најављује програм

НЕДЕЉЕ ПОРОДИЧНОГ ЈЕДИНСТВА 2017.

Тема ове године: Содомизација србског друштва.

17.9. Недеља: предавање Ранка Гојковића, у ман. Сланци, после св. Литургије, од 11 ч.

18.9. Понедељак – Проф. др Љиљана Чолић (бивша министарка Просвете (2004.)) : Не дај да те зло победи – Хришћански одговор на искушења нашег времена , Српски културни центар у Скерлићевој 12, од 19 ч.

19.9. Уторак – др Слободан Антонић: Моћ и сексуалност: социологија геј покрета , Српски културни центар у Скерлићевој 12, од 19 ч.

20.9. Среда – пројекција филмова: „5 тајни правог мушкарца“, „Тајна жене“, „Мушке игре“, „Др.Џули Херен: Хомосексуалност – порекло, излечење , сведочанства“, „Научни докази да хомосексуалност није болест не постоје – Dr Nicolas Hummings APA“, Српски културни центар у Скерлићевој 12, од 20 ч.

2 1 .9. Четвртак – др Јована Стојковић: Присилна вакцинација – кад држава воли више него родитељ, Српски културни центар у Скерлићевој 12, од 19 ч.

2 2 .9. Петак – др Владимир Димитријевић: Порнографија и смрт Србије , Српски културни центар у Скерлићевој 12, од 19 ч.

23.9. Субота: Концерт на отвореном: дечија и омладинска секција КУД „Градимир“ и лички појци „Плитвице“, Кнез Михајлова у 12.

24.9. Недеља у 12:00: Свечана Литија од храма Светог Саве до Саборне цркве, са благословом Њ.С. Патријарха србског Иринеја.

– Такође, у току је хуманитарна акција: „Рађајте се и множите!“, за мале хероје који се рађају у енклавама на КИМ – прикупљање пелена и средстава за личну хигијену (сапуни, шампони, уља, креме, влажне марамице…) до 21.9.

Контакт: +381 60 697 0907

„РАЂАЈТЕ СЕ И МНОЖИТЕ!“