Прочитај ми чланак

КАД ХИЛАРИ КЛИНТОН ОПИСУЈЕ ПУТИНА то изгледа овако

0

Њујорк -- Бивша председничка кандидаткиња Хилари Клинтон у разговору за комичну емисију говорила о руском председнику, описујући њихове састанке и став према њој.

Наиме, Клинтонова је у синоћној емисији „Касни шоу са Стивеном Колбером“ рекла да се Путин умешао у америчке председничке изборе делимично због оног што је она радила као државна секретарка САД, када су се њих двоје сукобили у разним приликама. Он од тада има нешто против ње, рекла је Хилари Клинтон.

По њеним речима, чињеница да жена „стварно изгледа да га узнемири“.

Клинтонова је исмејала Путина због непристојног седења на једном састанку са широко раширеним ногама. Тај положај се назива „манспрединг“ (манспреадинг) на енглеском и означава агресиван мушки положај са широко раширеним ногама, посебно непријатан у јавном превозу.

„Када бих седела с њим он је увек изгледао као човек који се ужасно досађује, врти главом, колута очима…“, казала је Клинтонова и додала да се једном досетила да почну разговор о очувању природе и сибирских тигрова. „Одједном је живнуо, и тада смо имали занимљив разговор“, рекла је Клинтонова.