Прочитај ми чланак

ТЕТКА ИЗ КАНАДЕ ЈЕ ГЛАВНА ФОРА У СРБИЈИ: Хит реакције на Вулиново објашњење века

0

Тетки само да однесе лек!

Министар одбране Александар Вулин не може да докаже порекло више од 200.000 евра којима је купио стан. Агенцији за борбу против корупције дао је неуверљиво објашњење да је новац позајмио од супругине тетке из Канаде. Због сумње да је починио кривично дело, Агенција га је пријавила тужилаштву које је две године касније обуставило поступак, пише Крик.

Вулин је по закону био обавезан да пријави имовину и приходе Агенцији за борбу против корупције – укључујући и нови стан.

Александар Вулин и његова супруга Наташа купили су у јулу 2012. трособан стан у једној од модерних зграда које су у то време изграђене на Звездари, у ширем центру Београда.

Управо ова некретнина на њега ће бацити сумњу две године касније, када Агенција буде проверавала податке које јој је доставио.

Осим што је утврдила да Вулин није имао легално стечен новац за куповину, Агенција је открила и бројне друге нелогичности.

Но, оправдање да је новац дала „тетка“ многима је данас било инспирација па је Твитер „горео“ од прозивки на рачун министра Вулина.

Ово су неке од њих.