Прочитај ми чланак

ПОРУКА ЗА СВА ВРЕМЕНА Штимац је имао шта да каже и одсутним кошаркашима Србије

0

Није било лако нашим кошаркашима после финала Евробаскета, Словенија је однела победу (93:85) и први пут у историји постала континентални шампион, а "орловима" је остало да се задовоље сребром. Порази у финалима никада нису лаки, али и у тим тренуцима, Владимир Штимац је показао колику част осећа што наступа за своју земљу.

Он, притом, није заборавио ни саиграче, ни стручни штаб предвођен Александром Ђорђевићем, али ни оне играче репрезентације који су иначе стандардни чланови „орлова“, а их није било на шампионату Европе.

 

Ево како се Штимац обратио јавности путем друштвених мрежа, два сата иза поноћи по локалном времену у Истанбулу, у коме је одиграна завршница првенства Европе:

 

„За тебе срце дајем, теби се до пода клањам, небеска Србијо моја! Једина жеља ми је да те мој син и ћерка на груди ставе, па могу да умрем!! Момци, част ми је била да будем поред вас, да делим све са таквим људинама и величинама… Браћо моја, Симке, Тео, Радуља, Бели, Пефи, Јоко, Кале и Недо недостајете у сваком погледу… Велики Сале, хвала, част је бити поред тебе и људи из стручног стаба!! Србија изнад свега!!“, поручио је Штимац на Инстаграму.