Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ СТИГАО У МИТРОВИЋЕВУ „ЗАДРУГУ” – није причао о Косову

0

Шешељ је одмах по уласку у "Задругу" коментарисао хапшење Зорана Марјановића.

Лидер радикала Војислав Шешељ ушао је вечерас у ријалити „Задруга“.

Прво је Огњен Амиџић показао Шешељу имање, а лидер радикала је одмах констатовао како би могао ту да направи седиште странке.

– Чим завршите ријалити, могли бисмо овде да преселимо седиште странке – рекао је Шешељ!

Док је разгледао имање Шешељ је Огњену рекао да ће променити споменике на тргу, и питао га је да ли у парламенту Задруге постоји застава Европске уније, коју би у том случају запалио.

Огњен је Шешеља увео и у Ђексонову собу, који је тренутно главни шеф и прокоментарисао да спремачица дуго овде није свратила!

Након тога, Шешељ је отишао до дрвета мудрости.

– Неће Жељко да плати милион и по у готовом, па можемо да направимо договор да уселимо седште странке овде. Сергеја Трифуновића тражим по целом Београду, расписао сам потерницу. Негде се устекао – рекао је Шешељ дрвету и обавестио га ста се још дешава у спољном свету.

– Ухапсили су Марјановића, изгледа да је полиција нашла трагове његовог ДНК на доњем вешу његове супруге. Сумњам да је он убица, пре мислим да је помагач некоме у кругу своје породице. Данас је његов отац први пут проговорио о мотиву убиства, а то је наводни љубавник настрадале жене – рекао је Шешељ.

Након разговора са дрветом, Шешељ је ушао да поздрави учеснике који су га дочекали аплаузом. Шешељ је одмах прокоментарисао како Сашка лепо изгледа и изљубио је.

И Жижа га је срдачно дочекала и одмах га упитала за здравље.

Лидер радикала је задругарима саопштио да је сваком донео по књигу, пошто му није било дозвољено да сваком донесе поклон од по 5.000 динара.

– Дозвољено ми је 500, али ни то не смем да вам дам, него могу да вас водим у куповину – рекао је Шешељ.

Задругари су потом одјурили у продавницу да покупују све што им треба.

У продавницу су са осим Огњена и Шешеља ушле само Сашка Каран и Анђела Вештица, које су у име задругара купиле неопходне намирнице.

Након набавке, Шешељ се бацио на „специјални задатак“. Наиме, Шешељ је доведен да буде судија у Задрузи.

Лидер радикала је навукао тогу и кренуо да суди задругарима. Дивна и Марко се суде због вређања…

Наиме, Дивна је тужила Марка јер ју је вређао претходне вечери, а Шешељ је експресно пресудио у Дивнину корист. Дао јој је и 500 динара да купи себи и невенчаном супругу шта год жели.

Судији се пожалила и Луна Ђогани, јер је прозивају да је у вези са Слобом.

Шешељ се баш посветио улози судије и експресно је решавао све предмете.

Судио је и у случају „Сашка-Викторија“. Сашка се бунила што Викторија не говори људима оно што мисли у лице.

– Викторија је мене свуда опањкавала. Ја се због тога лоше осећам. Ја сам жена у годинама и не осећам се добро – рекла је Сашка, а Шешељ је констатовао да се на Сашки године не виде.