Прочитај ми чланак

ПАТРИОТСКИ ПРОТЕСТ ПОСЛЕ 6 ЧАСОВА У БЕОГРАДУ ЗАВРШЕН- ускоро нови

0

Након 6 часова трајања и после протеста код ТВ Пинк, Владе Србије и РТС-а као и протестна шетња централним градским улицама Београда завршен је протестни скуп у организацији СПО, ДВЕРИ, Здраве Србије, синдиката Слоге и ратних војних ветерана.

Скуп је био толико успешан да су режимски медији одмах организовали хајку тражећи да лидери овог окупљања буду ухапшени. Протест је у једном тренутку окупио пар хиљада људи а завршио се такорећи скандалом јер лидерима ДВЕРИ и Здраве Србије није дозвољено да учествују у Националном дневнику 2 РТС-а  пошто је гост овог дневника био Горан Милетић организатор сутрашње Параде срама у Београду. А како се одвијао данашњи патриотски протесту Београду и како се он завршио можете видети у видео-линковима и тексту испод.

Испред РТС-а је напето, у почетку лидере патриотских организација обезбеђење није хтело да пусти иако је њихов долазак био заказан. Пратите уживо на Србин.инфо.

Протестни скуп је данас започео испред ТВ Пинка и продужио код Владе Србије. Тренутно се налази код РТС-а.

Окупљеним демонстрантима испред Владе Србије обратили су се осим радника, сељака и синдикалних вођа и први човек Двери Београда Срђан Ного, лидер ово странке Бошко Обрадовић.

Народни посланик Двери, Зоран Радојчић за Србин.инфо о томе зашто власт СНС прогања функционере војних синдиката док истовремено преговара са шиптарским терористима Хашимом Тачијем и Рамушем Харадинајом око предаје Космета албанским окупаторима.

Патриотски протест испред ТВ Пинк је завршен у 15:00 тако што је Жељко Митровић у видно психоделичном стању дириговао оперу коју је пуштао демонстрантима испред своје телевизијске куће..

 

14:00 Почео је патриотски протест испред телевизије пинк због прорежимског, необјективног извештавања ове београдске телвизијске куће са националном фреквенцијом.

На позив патриотских странака СПО, Двери, Здрава Србија, Радничког синдиката Слоге и ратних војних ветерана скупило се пар стотина људи већ пре званичног почетка протеста који је био најављен за 14:00

 

Народ је блокирао улицу испред ТВ пинк и кренуо према обезбеђењу које чува Жељка Митровића и његову телевизијску зграду.

14:35 Двери испред ТВ Пинка: Митровићу, кога си опљачкао па си постао богат

14:40 Тренутно је огромна бука испред ТВ Пинка јер се Жељко Митровић обраћа протестантима речима: „ТВ Пинк је моје приватно власништво. Ја имам право на своју уређивачку политику“.

Власник ТВ Пинка је демонстрантима пустио оперску арију док истовремено диригује:

 

Након завршетка протеста окупљени народ кренуо је ка Влади Србије где почиње нови протест.

Пред крај протеста који је био испред ТВ Пинк, ексклузивно за Србин инфо, лидер Двери Бошко Обрадовић је дао изјаву у којој је истакао да забрана ријалитија и хапшење Жељка Митровића значиће крај личног режима Александра Вучића. Шта је још Бошко за Србин инфо рекао погледајте у видеу:

16:50 Почео је патриотски протест Двери, ЗС, синдиката и ратних војних ветерана. Окупљенима се прво обратио академик др Коста Човошки коби је обећао Вучићу да ће завршити у затвор због издаје Косова. Послушајте:

Патриотски протест испред Владе Србије наставио се говором представника радника и сељака. У име сељака је говорио Драган Манић, секретар Банатских паора, који је оптужио главног уредника режимског Информера, Драган Вучићевић, да је преко јефтиног откупа малина, као власника ланца хладњача, опљачкао српске сељаке за милионске износима у еврима.

У свом говору гласно подржани од окупљеног народа Бошко Обрадовић и Срђан Ного су поручили владајећем режиму СНС СПС, Александру Вучићу и Жељку Митровићу да ће због својих мафијашких послова велике пљачке српског народа, пропаганде геј вредности и издаје Косова доспети на суд, односно добити вишедеценијску робију. А шта су још конретно прозападним властима у Србији поручили лидери патриотске опозиције погледајте у наредна два видео прилога:

 

Колона демонстраната је кренула улицом Кнеза Милоша поред Владе Србије па је центар града од Немањине до Таковске у блокади.