ПОГЛЕДАЈТЕ Овако изгледају ГМО свиње чије ће месо Лидл да продаје по Србији!

56

На Фејсбуку се појавио узнемирујући снимак.

На снимку се налази наводно ГМО свиње које су тако одгојене да би касније биле употребљене за људску исхрану.

Шта мислите како ће изгледати људи после коришћења оваквог свињског меса?

Иначе, у Немачкој, одакле долази велики месарски ланац Тенис и трговачки ланац Лидл, коришћење ГМО свиња у људској исхрани је дозвољено; и за разлику од природних свиња, месо ових животиња је јефтиније и стално на акцији.

Погледајте овај кратки видео клип, па сами донесите свој суд да ли је потребно да уместо меса, који добијамо од српских произвођача и који се продаје у српским трговачким ланцима, имамо јефтино ГМО месо у Лидл, које се добило узгајањем свиња у клаоницама Тенис коорпорације.

 • phi Pha

  Јел стварно ниси сконтао шта сам написао, или си саркастичан?

 • ilija

  Markos, to nije svadja vec razgovor o stvarima, poznatim i nepoznatim.

 • Велика Mетла

  Где ти виде да се ми свађамо?

 • Stevan-Vd

  E , pa sad ko kupi ovo nabildovano meso sa stereoidima ON onda stvarno nije normalan . Znači narode ne kupuj meso kod LIDL-a i kod “ TENISA“ . Dokle više da budemo pokusni KUNIĆI . Bojkotovati njihove proizvode , nek im propadnu sva ulaganja .

  • Аца Тодоровић

   Свеже месо, од ових билдера, вероватно неће ни стићи до на нас, али у у јефтиним кобасицама и другим месним прерађевинама, хоће сигурно, што ће наш народ радо куповати.
   Нисмо ми више покусни кунићи,већ жртве. Намерно нам се убацује загађена храна, да би кроз 15-20 година падркнули, односно кад нам се заврши радни век, да нам се заврши и животни, да не би били на терету државе и друштва. Све је то у плану Ротшилда, Сороша и других Јевреја који их подржавају.
   Немамо медије да би позвали народ на бојкот. Остало нам је само да се надамо , да ће Бог дати разума овом народу, да схвати колико се зло надвило над Србијом.

  • тек успут

   Ономад, пре пар година, кад су се код Матијевића појавиле јефтине виршле и остале прерађевине, сетио сам се како је то постигао. Наиме, неколико месеци пре тога је најавио куповину најновијих машина у којима је могао да самеље буквално све.

  • Аца Тодоровић

   Вероватно је овакву једну машину купио.
   https://www.youtube.com/watch?v=7pIxuE-NMF0

  • Stevan-Vd

   Toga se najviše plašim. Otići će sve u kobasice -roštilj ,ćevapi i pljeskavice . Više ništa i ne treba . Polako i tiho nestajemo.UništIli su nas ratovi , zatrovali nam sve žive resurse , voda ,zemlja,vazduh. Ja sam moje proživeo….ali kako će da prođu buduće generacije?? Na to stvarno nemam odgovor., ne samo ja , već i svi ostali .

  • Аца Тодоровић

   Како ће да прођу будуће генерације, зависи и од нас који можемо да се боримо а и од њих самих. Ако се будемо вратичи вери и Богу и будемо се борили, опстаћемо у противном или ћемо се асимиловати тамо где нас наш окупатор пошаље или ћемо нестати. У сваком случају, ако се не будемо борили нестаћемо као народ. Наша историја нам је показала, да кад год смо се борили, ми смо побеђивали, а губили, само онда када се нисмо борили.
   Зато треба да буде јасно шта треба да чинимо.

 • урбана герила

  Ено неки дан је била прича о вакцинама, па се јавља један поклоник идола науке и прогреса, каже да су све лудаци и глупаци који се противе. Ово су исто достигнућа те исте науке. И ти ,,научници“ кажу да је све ово у реду…

  • тек успут

   Ми који се противимо, можда, али само можда, јесмо глупаци и лудаци што се противимо нечему што није до краја и објективно испитано. Како би себе назвали они који свему новом верују без икакве задршке? Идиоти, плаћеници, белосветски шљам…како?
   Радије ћу МОЖДА бити лудак него СИГУРНО идиот.

  • урбана герила

   Како би себе назвали они који верују? Питај овог Т. Горског, он брани науку као божанство непогрешиво, нема ту противљења. Са истим жаром ми је недавно бранио Вучића и Бриселски споразум овде… можда то довољно говори о каквима је реч.

  • тек успут

   Нама недостаје отвореност ума. Превише нам се нуде и натурају догме у разним областима за које се ухватимо па, после, (иако тиња сумња у нама) ни луди не признајемо да смо веровали у погрешне ствари или да те ствари ипак нису баш онакве како нам натурају да јесу. Има ту и оног „ја сам карактер“ чиме се оправдава непомерљивост ставова. Ја, ето, нисам „карактер“ и могу да променим пређашње мишљење ако ме неко АРГУМЕНТИМА убеди. Што би се рекло – простремо све (али баш све, и добро, и лоше) на сто па да видимо шта је шта. Проблем је што мало кога занима истина.