ДВЕРИ: СПС је странка без идентитета, програма и морала

2

После критике којом су изложени од стране СНС да ћуте док је режимско гласило ТВ ПИНК угрожено од стране Двери, Главни одбор СПС морао је - улизивачки како то само они умеју - да се огласи и стане у одбрану старог интимуса Мире Марковић Жељка Митровића, који је своју каријеру медијског тајкуна почео у време власти СПС-а и ЈУЛ-а.

Ако је програм неке политичке организације у Србији деструктиван онда је то дефинитивно програм СПС, која је у последњих 27 година пропадања Србије на власти 25 година. То је данас једна изанђала и безидејна странка која се претворила у страначко предузеће за удомљавање партијских кадрова и намештање послова партијским фирмама. СПС је данас странка без идентитета, програма и морала. О томе најбоље сведочи садомазохистичко служење Александру Вучићу који их је толико пута јавно згазио и понизио.

Важно је истаћи да су многи часни и поштени социјалисти одбили да свој глас на председничким изборима дају Александру Вучићу, као што презиру актуелни врх СПС који је читаву политику странке подредио личним интересима врхушке.

Српски покрет Двери је ушао у Народну скупштину вољом народа који је за нас гласао, упркос покушају изборне крађе од стране СНС, којој у свим злоделима на власти – руковођена искључиво личним и страначким интересима – верно служи СПС већ шест година. Ако се узме у обзир да је читав процес издаје Косова и Метохије започео Ивица Дачић као председник Владе потписивањем антиуставних Бриселских споразума – онда је више него разумљива подршка СПС-а уласку Вучићеве листе у сепаратистичку владу ратног злочинца Рамуша Харадинаја.

Партија која се одрекла свог оснивача Слободана Милошевића неће се устручавати да се зарад опстанка на власти одрекне било ког српског националног и државног интереса. Као што у сервилности према Вучићу и СНС за СПС нема граница. Једина граница су њихове фотеље које су спремни да бране по цену живота. Зато посебно треба имати у виду да са падом Александра Вучића и СНС са власти са њима у политичку историју оде и њихов највернији коалициони партнер и слуга – СПС.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

  • yumatu

    Ništa gore nego kad vodiš ratnohuškačku politiku dok svi normalni žele u Evropu,a onda vodiš evro-fanatičnu politiku u vreme kad se Evropa gasi jer imaš putera na glavi iz 90-tih…

  • Frojd

    ….to je …to, kad je nesto tachno, tachno je….5-ca…