БОШКО: Шутановац није опозиција; Шешељ нек нападне Вучића због издаје Косова

35

Лидер Двери Бошко Обрадовић, гостујући са лидером Здраве Србије, Миланом Стаматовићем, у емисији „Актуелно”, у продукцији медијске куће „Балкан инфо” говорио о лажној опозиције у коју је сврстао председника Демократска странке Драгана Шутановца, али исказавши сумњу да и први човек радикала, Војислав Шешељ има неку врсту договора, у вези са међусобним ненападањем, са Александром Вучићем.

„Сумњам у опозициони статус Драгана Шутановца,  уцењеног човека са бројним аферама које је оставио иза себе. То је човек са западном позадином који има једну врсту договора са Вучићем. Он је затражио да заједно са београдским изборима имамо и референдум о Уставу одговоривши на позив Александра Вучића, за унутрашњим дијалогом у вези Косова и промене Устава, вративши тако, као у стоном тенису, пинг-понг лоптицу Вучићу. Они играју заједно у стилу: ајде отвори унутрашњи дијалог, а ја ћу те подржати, кроз своје предлоге, да идемо ка промени Устава. Обојица су западни играчи јер Вучић не може сам да заврши промену Устава и не може сам да заврши референдум у корист одрицања од Косова и Метохије; зато му је потребан савезник. Он је, пре Шутановца за тај посао савезника нашао у Чедомира Јовановића, као и у Ненаду Чанку, који ће увек гласати за издају Космета, рекао је лидер Двери додајући:

„И ту је кључни испит за Војислава Шешеља. Све што ја сад причам може да се схвати овако или онако. А кад дођемо до Косова и Метохије, е онда је кључни и завршни испит за Војислава Шешеља. Хоће ли ту да стане на Вучићеву страну, зато што имају неку врсту договора, или ће да се повуче и каже: чекај, па не могу ваљда да учествујем у издаји Космета, промени Устава и свему ономе шта ова власт намерава”, закључио је први човек Двери

Током емисије лидер Двери, Обрадовић, се упитао и зашто Војислав Шешељ, након повратка из Хашког трибунала напада свакога на политичкој сцени изузев једне особе која се зове Александар Вучић. Он је устврдио да они могуће имају неки договор о ненападању, те да се тиме блокира један снажни опозициони капацитет који очито постоји у редовима радикала.

Немања Шаровић

Заменик председника СРС и народни посланик Немања Шаровић је за портал pravda.rs одговорио на тврдње Обрадовића у вези председника СРС, Војислава Шешеља.

– Обрадовић је опседнут Шешељем и непрестано измишља глупости. Бошка је Вучић увео у Парламент, а режимска већина је гласала за то. После избора је, за разлику од СРС, изразио спремност да уђе у напредњачку Владу. Када се нудио Вучићу није му сметао ни Бриселски споразум ни све  друго.

Шаровић је рекао да се програм радикала није мењао од оснивања странке док Бошко Обрадовић дневно мења политику коју заступа.

– Бошко Обрадовић је нови Чедомир Јовановић политичке сцене. Јовановић је почео као београдски гилиптер кривих зуба а сада има милиона, Бошко се појавио као поштено и патријархално васпитано сељаче, а данас сарађује са онима које је највише критиковао, закључио је Шаровић.

 

 • I’m a Nazi hunter

  Laku noc , prijatelju,.
  Samo mi zeludac proradi sta se radi.
  Idem kuci sa posla da odspavam. Meni je dan noc

 • I’m a Nazi hunter

  Ma to je jos i nista.
  Pazi ovo.
  Juga bivsa avansno naplatila Libiji milijarde dolara za oruzije, pre rata.
  Poceo rat, koferce ne isporucuje robu, zna se koju.
  Navodno uhapseni – vozac nase ambasade i zena racunovodja. Dalje, navodno bombardovanje te zgrade od US i navodna pogibija tih ljudi..
  Ambasdor Potezica povucen na konsultacije kod Koferceta.
  Vracen u Libiju, posle mese dana gine Potezica u saobracajom udesu u LIbiji.
  Napravi od Srbije AV i ID Kolumbiju.
  Sve se to zataskava , ima ledja pentagona i NATO.
  Djukanovic krimos ispade malo dete.
  Pozdrav

 • I’m a Nazi hunter

  Ne pitaj……….
  Brisem postove i brisem na spavanje…….
  Laku noc ili dobro jutro , kako vec.

 • I’m a Nazi hunter

  Izvini obrisao sam.
  Pogledaj ovo pa da i to brisem Ново откривени гасовод од 2,2 милијарде долара који је финансирао САД, као и протекли пут од 1,2 милијарде еура који су финансирали Саудијска Арабија, Јорданија, Турска и Уједињени Арапски Емирати, раније откривено од стране БИРН-а, значило је вријеме бума за произвођаче оружја у централној и источној Европи.

  Фабрике попут произвођача ракета Крусик у Србији и војне фабрике ВМЗ у Бугарској драстично су повећале производњу у одговору. Српски премијер Александар Вучић обећао је 1. јула да обрати „ливаде и шуме“ у фабрике оружја и скоро удвостручио извоз српског оружја до 750 милиона долара до 2020. године, обилазећи недавно отворену фабрику метака Белом .

  Док гасовод још није исцрпљен, извођачи Пентагона били су присиљени да избришу свет за нове изворе и затражили дозволу да обезбеде старење залиха материјала, а не новоотворени материјал, према документима добијеним од стране новинара.

  Сједињене Државе су се традиционално окренуле Румунији и Бугарској за нестандардно наоружање, али раст потражње је присилио уговараче да погледају Чешку, БиХ, Србију и сада суседне Русије Украјину, Грузију и Казахстан, па чак и Авганистан, према на записе САД о набавкама.

  DA MI BIA NE ZAKUCA NA VRATA