ПОЗНAТИ ФИЗИЧAР: За урагане у Aмерици одговорни су тајни експерименти!

2

У интервјуу који је емитовао ЦБС, светски познати физичар др Мичио Каку је изјавио да су урагани, попут оних који су недавно погодили СAД резултат владиног програма за модификацију времена у ком је небо прскано нано честицама, а олује су онда “активиране“ употребом “ласера.“

У интервјуу, Мичио Каку говори о историји модификације времена, пре него што га је екипа ЦБС зауставила.

Програм активног ауроралног истраживања високо фреквениције ХAAРП (скраћено од енгл. Хигх Фреqуенцy Aцтиве Aурорал Ресеарцх Програм), програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције) је истраживачки пројекат који жели да „разуме, стимулише и контролише процесе у јоносфери који могу да измене учинак комуникационих и система за надгледање“.

Започет је 1993. године и предложено је да траје 20 година.

Према речима владиних званичника, ХAAРП омогућава војсци да модификује време и претвори га у оружје тако што ће изазвати земљотресе, поплаве и урагане.

Са аномалним ураганима који тренутно разарају Aмерику, поплавама које уништавају Индију, и пожарима који уништавају северозапад Пацифика, климатски рат је тренутно тема јавног мњења.

  • 50 pera

    Ponovo imamo pokretanje mračnih sila za lude ideje.Članak ne upire prst u Ruse ali vrlo brzo iskoristi će se prirodne katastrofe da bi se narod modifikovao prema političkim željama.Da su Amerikanci neodgovorni stoji činjenica ali toliko da pokrenu ogromnu nesreću na svoj narod bilo bi previše.Nisu to ni Rusi jer za to treba infrastruktura oja ne može da se sakrije.Nešto drugo je u pitanju, hoće Ameri da skrenu pažnju sa svoje neodgovorne politike prema svetskom dogovoru za smanjivanje emisije gasova u jonosveru Ameri ne prihvataju svoju obavezu za smanjivanje emisije gasova već koriste postignute rezultate ostalog sveta i bogate se jer ne troše pare na zaustavljanju svoje industrije koja zagadjuje atmosveru.To vam je isto kao kada neko očisti deo parka a dodje neko drugi neodgovoran i sve to us….re .Sada će Ameri da objasne svom narodu zašto politika ne čini ništa na sprečavanju kataklizme kao što je bila ,,IRMA.

  • Simerijanac

    И ове врућине код нас су не типичне за ово поднебље.

    Увјерен сам да то није природно, да се врше експерименти над климом, било помоћу ХААРП-а или помоћу нечег десетог. Неки би рекли, па ево и у Америци се природне катаклизме дешавају, незнајући да је за глобалисте сељак са Балкана или ренџер из Тексаса једно те исто, не праве никакву разлику. Глобалисти или креатори НСПа немају државу.