Прочитај ми чланак

ВЕЛИКО НАРОДНО ВЕСЕЉЕ: Почетак радова на изградњи гондоле на Златибору!

0

Поводом почетка радова на изградњи гондоле, Златиборци и Општина Чајетина позиваjy медије и сaв народ Србије да се 21. септембра у 12 ч. окупе на Торнику где ће поводом тог догађаја бити организована народна светковина. Тога дана панорамска жичара из подножја Торника, превозиће госте до локације радова.

У саопштењу Општине Чајетина, којег преносимо у целости, даље истиче:

„Драге комшије и пријатељи, поштовани медији,

Поштовани наши Златиборци и сви ви који се осећате Златиборцима, сви ви, знани и незнани, који сте, заједно са нама, били у неравноправној борби са режимским ветрењачама и камењем, после две велике народне мобе, фебруарске и првомајске, на које смо вас позивали, а ви сте се одазивали у најмасовнијем броју, овај пут УПУЋУЈЕМО ПОЗИВ:

„На дан рођења Пресвете Богородице, Малу Госпојину, на дан када православни свет слави свети чин рађања – сви на велику народну светковину, на ваш Торник!“

Јер, без вас не би било ни ове наше прве велике победе у нашој борби за коначну победу, за будућу нашу, највећу на свету, а Златиборску – златну гондолу! За реализацију највећег пројекта у српском туризму у последњој деценији, пројекта који ће туристички и економски још више развити и ојачати најлепшу планину на свету!

Да се видимо у здрављу и добро забавимо на Торнику, 21. септембра, на Малу Госпојину у 12 сати – јер смо то, сви заједно, и заслужили!

Тога дана панорамска жичара из подножја Торника, превозиће госте до локације радова.

Молимо Вас да своје присуство потврдите путем мејла [email protected] или путем телефона +38131/3831-250

Програм :

12:00 – Поздравни говор
12:15 – Наливање првог бетона
12.30 – Уметнички програм
13:00 – Изјаве за медије
Коктел”

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

Током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.