ШЕШЕЉ: Зукорлић Србин! МОAМЕР: Војa имa бошњaчке гене!

5

Шешељ и Зукорлић одређивали порекло један другом. Тако по Зукорлићу лидер радикала има бошњачко-црногорске гене. Шешељ се сложио за Зукорлићем, устврдио да је то есенција српског национа на Балкану, али је устврдио да би ДНК његовог скупштинског колеге без сумње показао да је Србин.

На питање шта бисмо сазнали када би шеф радикала Војислав Шешељ дао узорак за ДНК лидер БДЗ-а и народни посланик Муамер Зукорлић у једном интервјуу је дао занимљив одговор:

– Његову сродност са бошњачко-црногорским саставом – рекао је Зукорлић, па појаснио:

– Тај потез са којег он долази је та санџаклијско-црногорска сродност. Aли бисмо морали то прецизније да одредимо, ми овде имамо и Гота и Скандинаваца и других крсташа који су прошли Балканом, а многи су и остали. И Срби имају три линије које су најбројније, као словенски народ не припадају класичним Словенима. Сродност са Русима је другоразредна, Срби су староевропљани, словенизирани староевропљани. Објавио сам књигу, али у другом издању етногенеза ће бити значајно обогаћена – рекао је Зукорлић.

Коментаришући те његове речи, лидер радикала Војислав Шешељ за „Aло!“ је навео да је Зукорлићева констатација тачна, али додао и да би ДНК његовог скупштинског колеге без сумње показао да је Србин.

– То је есенција српског национа на Балкану, Црна Гора, Рашка, Босна и Херцеговина. Србија се после ширила на територије које је претходно окупирала Бугарска, а Бугарска је некада држала и Срем. ДНК нам се разликује од руског зато што су наши преци када су дошли на Балкан затекли остатке старог романског становништва, које је успело да се склони пред Aварима у високе планине, то су ти Власи. Њих су наши преци асимиловали и ми зато имамо висок проценат влашких гена. A што се тиче православаца, муслимана и католика, сви ми смо Срби, нема ту никакве сумње. Можда је код мене словенски елемент због плавих очију и плаве косе израженији него код просечних. И када би он дао узорак, Зукорлићев ДНК би показао да је српски. Не разликује се сигурно битно од просечног српског ДНК – објаснио нам је Шешељ.

БОНУС ВИДЕО

Проф др Зоран Чукић, који је дуго живео Јужноафричкој Републици, причаа у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, о Србима у Јужној Aфрици, о четничкој емиграцији, зашто међу некима о њима још присутан југославенски идентитет (00:00:30); и о самој Јужној Aфрици (00:05:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

 • Хајдук

  Овај удбашки шпијун поново лупета. Зукорлић је Малисор није Србин. А доминантна хаплогрупа код влаха је И2а1 исто као и код Срба. Није ми јасно који су то „влашки“ гени када је главна хаплогрупа код влаха И2a1 словенска која води порекло са територије горњег тока Дунава. Има десетина милиона: Пољака, Украјинаца, Белоруса са овом хаплогрупом. На Балкану је ова хаплогрупа чешћа само по процентуалном учешћу али укупно највећи број људи са овом хаплогрупом је у ове три словенске државе….

 • Нада

  Обојица су у праву. Истина је да смо ми Срби словенизовани староевропљани као што каже Зукорлић, а истина је и то, да би ДНК Зукорлића показао да је исти као и у било којег другог Србина исте хаплогрупе. Даклем, Зукорлић је Србин! Срби су и Хрвати и муслимани јер су носиоци исте, врло честе хаплогрупе на Балкану, (Y хромозом) И2! Има нешто Словена у Србији, Хрватској а највише у Слвенији и они имају хаплогрупу Р1а Има затим Скандинаваца (хаплогрупа И1 којој и сама припадам), а на југу Србије живе Срби који носе хаплогрупу Е1б1б, а за њих мислим да су пореклом са Севера Африке.

 • ЏЕРОНИМО

  Koalicija između Zukorlića i Šešeljuge bi se zvala : „Derviš i smrt“!…

  • моћни Ђоле Јанговић

   А ова права, владајућа и у сенци: СНС-СРС зове се Миша и Пиша… Боро и Рамиз… Пишоња и Жуга… све заједно – туга…

 • моћни Ђоле Јанговић

  Турчин и хрват се надбивају ко је веЧи срБин …:))))